Elektricien Amsterdam-Centrum

FSI-elektro voor onderhoud en installaties

Optimale beveiliging aanleggen, koektoestellen aansluiten en een groepenkast uitbreiden, in Amsterdam-Centrum staat FSI-elektro voor u klaar om alle onderhoud en installaties te doen van uw elektra. Daarnaast verzorgt ons elektrotechnisch installatiebedrijf in Amsterdam-Centrum en omgeving ook keuringen en komen langs voor inspecties en het verhelpen van een strooomstoring.

Installeren in Amsterdam-Centrum

We leggen graag data- en telecomnetwerken aan voor u in uw huis in de regio Amsterdam-Centrum. De netwerken zijn betrouwbaar en we leggen zowel draadloos als bedraad aan. Alle netwerken leveren we met een verificatie-certificaat op. De elektromonteur van ons bedrijf werkt vakkundig en snel en levert zijn werk altijd goed op.

Beveiligingssystemen aanleggen

Wanneer er een elektricien moet komen om uw elektriciteit aan te leggen, kunt u onze hulp goed inschakelen. We leggen elektronische beveiliging snel en goed aan bij u in Amsterdam-Centrum en omgeving. De alarmering kan doorgeschakeld worden naar uw telefoon of naar een meldkamer. Wat kenmerkt onze elektronische beveiligingen?

  • De systemen zijn van het merk ABUS
  • De beveiligingen vallen onder de naam Security-center
  • Het draadloze systeem heet Secvest
  • Het draadgebonden systeem is Terxon
  • Er is een uitgebreid videobewakingssystemen pakket
  • De cameraproducten zijn van Eyseo
  • De digitale recorders zijn van Eytron

Elektricien Amsterdam-Centrum

Uitbreiding aansluitingen in huis

Wanneer u in uw huis in regio Amsterdam-Centrum de groepenkast in uw huis wilt laten uitbreiden of vervangen, komt FSI-elektro bij u langs. Onze elektromonteur berekent voor u of uw huidige aansluitingen voldoende zijn voor een uitbreiding. Daarnaast verzorgen we ook de aanvraag voor een mogelijke verzwaring van de hoofdaansluiting. Ook voor de kracht- en lichtinstallaties in huis kan onze elektricien aanpassingen en uitbreidingen realiseren. Voor de domotica (domestic en elektronica samengevoegd) is bijvoorbeeld een centrale bedieningsunit gemakkelijk voor verlichting en elektrische apparaten.

Krachtigere apparatuur

In de omgeving Amsterdam-Centrum zorgt de elektromonteur van onze onderneming ook voor de installatie van krachtstroom. Dit heeft u bijvoorbeeld nodig wanneer u kookplaten of een oven wilt aansluiten op de 3-fasengroep. Krachtstroom is nodig bij apparaten die meer kracht vragen dan de standaard aansluitingen. We maken in uw woning in regio Amsterdam-Centrum de juiste verbindingen voor u.

Betrouwbare installaties en keuringen

Wanneer u een geschikte elektricien of elektromonteur nodig heeft voor elektriciteit aanleggen of het verhelpen van een stroomstoring, kunt u bij ons terecht. Ook wanneer er een keuring nodig is, kunt u ons inschakelen. Bij storingen en spoedgevallen hebben we een 24-uursdienst. Ook zijn we aangesloten bij een landelijk storingsnummer 0900-elektricien (0900-3535874). Wilt u meer weten over onze hulp bij een stroomstoring of onze andere diensten? Bel dan met ons elektrotechnisch installatiebedrijf via telefoonnummer 020-8201581 of 06-24790098 (WhatsApp). Voor alle elektronische installaties in Amsterdam-Centrum en omstreken, kunt u terecht bij ons.

BEL GRATIS