Elektricien Amsterdam-Noord

Betrouwbare installaties

Bent u op zoek naar een goed en betrouwbaar installatiebedrijf op het gebied van elektra en domotica in regio Amsterdam-Noord? Kijk dan eens bij FSI-elektro. We bieden vakkundig en snel werk zoals elektriciteit aanleggen en aansluiting met krachtstroom maken. Ons bedrijf staat voor u klaar in Amsterdam-Noord en omgeving.

Elektriciens van FSI-elektro

Wanneer u een elektricien inschakelt van ons bedrijf, dan weet u zeker dat uw elektriciteitsvoorzieningen in uw woning goed zijn. We leggen in regio Amsterdam-Noord diverse soorten elektra aan, zoals:

  • Kooktoestellen
  • Lichtinstallaties
  • Beveiligingssystemen
  • Data- en telecomnetwerken

Elektricien Amsterdam-Noord

Keuring en inspectie in regio Amsterdam-Noord

Naast het aanleggen van elektronische apparatuur en verbindingen, kunt u ons ook inschakelen voor keuringen en inspecties in regio Amsterdam-Noord. Volgens de wetgeving moeten bedrijven regelmatig hun elektrische apparaten laten keuren. Wij verzorgen zo’n keuring voor u. Dit geldt ook voor de verplichte inspecties. We komen graag bij u langs om elektrische installaties te inspecteren.

Aansluitingen en verbindingen leggen

Heeft u in uw keuken krachtstroom nodig om uw apparatuur genoeg capaciteit te geven? Of wilt u een sauna of jacuzzi in huis en heeft u daarvoor krachtstroom nodig? Een elektromonteur van FSI-elektro legt het graag voor u aan. In de meeste huizen zijn veelal 1-faseaansluitingen aanwezig en ovens en kookplaten kunnen op twee 1 fasegroepen aangesloten worden of op één 3-fasengroep. We komen u graag helpen in Amsterdam-Noord en omgeving. Ook wanneer er meer aansluitingen nodig zijn in de groepenkast in uw huis, kunt u onze elektricien inhuren. We kunnen voor u berekenen of uw huidige voorziening nog voldoende is. Indien nodig, kunnen we uw groepenkast uitbreiden.

Beveiligingssystemen aanleggen in regio Amsterdam-Noord

De elektromonteurs van FSI-elektro leggen in Amsterdam-Noord en omgeving ook beveiligingssystemen aan. We leggen de elektronische beveiliging zowel bedraad als draadloos aan voor u. De aanleg van deze systemen gaat snel en professioneel. De alarmering kan naar een meldkamer of naar uw mobiele telefoon gestuurd worden. De elektronische beveiligingssystemen zijn van Security-center. Het draadloze systeem heet Secvest en het systeem dat bedraad is, is Terxon. Daarnaast hebben we ook videobewakingssystemen van Security Center. Daarvoor hebben we de Eyseo-camera producten en de Eytron digitale recorders. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden en ons bedrijf? Bel dan eens naar: 020-8201581 of 06-24790098 (WhatsApp). In Amsterdam- Noord en omgeving komen wij graag bij u langs voor installaties, keuringen en het oplossen van storingen.

BEL GRATIS