Elektricien Amsterdam-West

Een vakkundige elektricien en elektromonteur

Bent u van plan om uit te breiden in huis en wilt u meer apparatuur laten installeren in uw huis in Amsterdam-West en omgeving? Bij FSI-elektro kunt u terecht voor al uw vragen over elektra en installaties van beveiligingssystemen en uitbreiding van de groepenkast. Daarnaast hebben wij als elektricien en elektromonteur een storingsdienst beschikbaar en verzorgen we keuringen en inspecties in Amsterdam-West en omstreken.

Uitbreiding stroomnetwerk

Bij de aansluiting van apparaten kan het voorkomen dat er meer stroomkracht nodig is. Ons elektrotechnisch installatiebedrijf legt krachtstroom aan, zodat er meer apparatuur op het stroomnetwerk kan draaien bij u thuis in Amsterdam-West. Elektra zoals kookplaten en ovens heeft vaak een krachtige aansluiting nodig. Deze krachtstroom leggen we graag voor u aan.

Elektriciens van FSI-elektro

Een betrouwbare en vakkundige elektricien is van groot belang bij het elektriciteit aanleggen. In Amsterdam-West en omgeving. Wanneer u bijvoorbeeld door onze elektromonteur data- en telecomnetwerken laat aanleggen, kunt u erop vertrouwen dat hij goede kwaliteit levert. Wat bieden we u?

  • Betrouwbaar netwerk aanleggen
  • Draadloos en draadgebonden netwerken
  • Verificatiecertificaten erbij geleverd

Elektricien Amsterdam-West

Erkend technisch installatiebedrijf

U kunt ons in regio Amsterdam-West ook goed inzetten wanneer u met domotica aan de slag wilt. Dit is huisautomatisering, waarbij bijvoorbeeld een centraal bedieningspaneel aangelegd wordt voor verlichting en elektrische apparaten. Daarnaast zijn we goed inzetbaar in Amsterdam-West en omgeving, wanneer u uw groepenkast in de meterkast wilt uitbreiden. Wilt u meer aansluitingen? Dan komt onze elektricien de groepenkast uitbreiden of vervangen.

Onderhoud- en servicegericht werken

FSI-elektro staat niet alleen voor de juiste installaties maar ook voor inspecties, keuringen en hulp bij een stroomstoring staan wij voor u paraat. In Amsterdam-West en omstreken zorgen we voor inspecties en keuringen bij bedrijven. Zo blijft uw apparatuur up-to-date en veilig. Op het gebied van elektrotechniek zijn wij de specialist en helpen we u graag verder als u last heeft van een stroomstoring. Uiteraard is het voorkomen van een stroomstoring beter dan het verhelpen ervan, dus voeren wij de juiste inspecties uit om de kans op een stroomstoring zo klein mogelijk te maken.

Telecomnetwerken aanleggen

Elektriciteit aanleggen is een van de vakgebieden van onze elektricien. Zo leggen we data- en telecomnetwerken aan bij u. Dit zijn betrouwbare netwerken die zowel draadloos als draadgebonden aangelegd kunnen worden. We leveren alle netwerken met verificatie-certificaat op. Wilt u nog meer weten over ons bedrijf in Amsterdam-West en omgeving? Bel dan naar: 020-8201581 of 06-24790098 (WhatsApp). We helpen u graag verder in regio Amsterdam-West met elektronische installaties, keuringen, inspecties en we staan voor u klaar bij een stroomstoring.

BEL GRATIS