Elektricien Amsterdam-Zuid

Uw elektricien en elektromonteur in Amsterdam-Zuid

Voor een betrouwbare en veilige installatie van elektra, kunt u in Amsterdam-Zuid en omgeving terecht bij FSI-elektro. We zorgen voor de installatie van elektronische apparatuur, data- en telecomnetwerken en beveiligingssystemen. Ook bij een stroomstroring staat onze elektricien 24 uur per dag voor u klaar met onze servicedienst in Amsterdam-Zuid en omgeving. Onze visie is: goede, veilige en betrouwbare installaties maken. U vindt ons elektrotechnisch installatiebedrijf in Diemen.

Elektrotechniek in huis installeren

Ons bedrijf in regio Amsterdam-Zuid is specialist op het gebied van elektriciteit aanleggen, werken met domotica (een combinatie van domestic en elektronica) en staat voor u klaar bij storingen. Wanneer er bijvoorbeeld data-en telecomnetwerken aangelegd moeten worden in uw huis, kunt u onze elektromonteur inschakelen. We leggen een betrouwbaar netwerk zowel draadgebonden als draadloos aan, zodat de kans op een stroomstoring zeer klein is. De netwerken leveren we op met een verificatie-certificaat.

Storingen en inspecties in Amsterdam-Zuid

FSI-elektro is niet alleen voor de installatie van elektronische apparaten goed in te huren, maar ook als er een inspectie plaats moet vinden, kunt u ons inschakelen. Bedrijven zijn volgens de wetgeving verplicht om regelmatig hun elektrische installaties te laten inspecteren. Wilt u uw bedrijf in omgeving Amsterdam-Zuid laten inspecteren? Dan komt onze elektromonteur graag langs. Ook bij storingen zijn we in te schakelen:

  • We hebben een 24-uursservicedienst
  • We komen voor spoedgevallen
  • Aangesloten bij landelijk storingsnummer 0900-elektricien (0900-3535874)

Elektricien Amsterdam-Zuid

Uitbreiding van groepenkasten

Wilt u in uw huis in Amsterdam-Zuid meer apparatuur kunnen aansluiten? Dan kan het zijn dat de groepenkast uitgebreid of vervangen moet worden. Wanneer u meer stroomverbruikers in huis heeft, kan het nodig zijn om de groepenkast uit te breiden in de meterkast. Onze elektricien komt graag bij u langs om dit te verzorgen.

Apparatuur met krachtig vermogen

Heeft u apparaten in uw huis in regio Amsterdam-Zuid die een krachtiger vermogen nodig hebben dan de standaard elektrische aansluiting? Krachtstroom is bijvoorbeeld nodig bij de aansluiting van een elektrische warmtepomp of ovens en kookplaten. Wanneer u deze vorm van krachtstroom wilt, kunnen we dat voor u aanpassen.

Vakkundige installaties in Amsterdam-Zuid

We leggen diverse soorten elektra aan bij u thuis of bij uw bedrijf. Zo kunt u ook terecht bij ons voor de aanleg van elektronische beveiligingssystemen. Onze elektricien of elektromonteur komt bij u langs om vakkundig en snel het systeem draadloos of bedraad aan te leggen, waarbij de kans op een stroomstoring uitermate klein is. Bent u nog op zoek naar een goed installatiebedrijf, bel dan eens met ons: 020-8201581 of 06-24790098 (WhatsApp). In Amsterdam-Zuid en omstreken, zijn wij hét elektrotechnisch installatiebedrijf voor u.

BEL GRATIS