Elektricien Amsterdam-Zuidoost

Elektrotechniek installatie

Voor alle installaties op het gebied van elektrotechniek in regio Amsterdam-Zuidoost kunt u terecht bij onze elektromonteur. FSI-elektro is specialist op het gebied van elektrotechniek. Wanneer u last heeft van een stroomstoring, de groepenkast in de meterkast wilt uitbreiden of data- en telecomnetwerken aan wilt laten leggen, is onze elektricien snel bij u in Amsterdam-Zuidoost met de juiste middelen.

Betrouwbaar bedrijf in regio Amsterdam-Zuidoost

Ons elektrotechnische installatiebedrijf is gevestigd in Diemen en ons motto is: veilige en vakkundige installaties uitvoeren. U kunt ook bij ons terecht voor:

  • Storingen oplossen
  • Keuringen van apparatuur
  • Inspecties

Huisautomatisering

In de regio Amsterdam-Zuidoost kunt u ons bedrijf inhuren voor de integratie van technologie en diensten, dit wordt ook wel domotica genoemd. Hierbij kunnen sensoren in huis of in uw bedrijf helpen bij de bediening van apparatuur zoals verlichting. Domotica is aangesloten op een ethernetaansluiting en zo zijn systemen zoals de verwarming, beveiliging en airco gemakkelijk te koppelen aan internet.

Servicegericht installatiebedrijf in Amsterdam-Zuidoost en omgeving

Wanneer u een elektricien van FSI-elektro nodig heeft, staan we graag voor u klaar. Heeft u bijvoorbeeld elektrische aansluitingen die u wilt uitbreiden? Heeft u krachtstroom nodig in huis? Dan kunnen wij u verder helpen in Amsterdam-Zuidoost en omstreken. Onze elektromonteur legt de elektra aan, die u nodig heeft: van beveiligingssystemen tot aan kookplaten en ovens.

Elektricien Amsterdam-Zuidoost

Storingsdienst en inspecties

Een veilige werkomgeving is van belang voor werknemers en werkgevers. Ook wanneer er klanten op bezoek komen bij uw bedrijf in Amsterdam-Zuidoost, is het van belang dat uw elektrische installaties aan de Nederlandse veiligheidsnorm voldoen. Onze elektricien komt graag bij u langs om de inspectie te doen naar uw apparatuur, zodat u altijd veilig kunt werken. Wanneer er een storing is bij u thuis of in uw bedrijf, kunt u FSI-elektro ook inschakelen. In Amsterdam-Zuidoost en omgeving staan we voor u klaar met een 24-uurs servicedienst. We zijn ook aangesloten bij het landelijke storingsnummer 0900-elektricien (0900-3535874).

Elektronische voorzieningen

In de omgeving van Amsterdam-Zuidoost helpt onze elektromonteur u graag met elektriciteit aanleggen waar nodig in uw huis. De licht- en krachtinstallaties in huis zijn sterk verbeterd en zijn veiliger en energiebesparend. Bijvoorbeeld een centraal bedieningspaneel van elektrische apparaten en verlichting. Wilt u meer weten over onze diensten? Bel dan met: 020-8201581 of 06-24790098 (WhatsApp). We helpen u graag verder op het gebied van elektra en domotica in uw huis in Amsterdam-Zuidoost en omstreken.

BEL GRATIS