Beveiliging

Beveiliging onontkoombaar

Elektronische beveiliging lijkt tegenwoordig onontkoombaar in onze samenleving. Het is helaas noodzakelijk om onze eigendommen te beschermen tegen diefstal en vandalisme. De traditionele vormen van beveiliging zijn daarvoor niet altijd afdoende. De elektronische beveiliging vormt dan ook een welkome aanvulling op de van oudsher bekende mechanische voorzieningen zoals sloten, tralies, schuttingen en hekwerken.
Wij leggen beveiliginssystemen zowel bedraad als draadloos aan. Bij draadloze beveiliging is geen hakken en breken nodig en kan ontsierende bekabeling in uw huis of bedrijf worden weggelaten. De aanleg van draadloze beveiliging gaat in de regel ook nog een stuk sneller.

Beveiliging

Alarmering kan naar uw smartphone of tablet of naar een meldkamer worden geschakeld.

Wij leveren de systemen van ABUS.
ABUS is een grote leverancier van o.a. mechanische beveiliging en is met name  bekend van de fietssloten. ABUS levert echter ook elektronische beveiligingssystemen.
De elektonische beveiligingen worden geleverd onder de naam Security-center.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Alarminstallaties;
  • Gevarenmelders;
  • Videobewaking.

Meer informatie

Wilt u meerderen over de mogelijkheden op het gebied van huis- of objectbeveiliging? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier op deze pagina. Bellen of mailen mag natuurlijk ook. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

BEL GRATIS