Elektricien Bussum

Servicegerichte en vakkundige elektrotechnici in Bussum en omgeving

Voor het realiseren en beheren van elektrotechnische installaties in Bussum en omgeving, kunt u bij FSI-elektro terecht. We zijn gevestigd in Diemen en staat garant voor het inzetten van een vakkundige en betrouwbare elektricien of elektromonteur. Wanneer u uw elektra in huis of in uw bedrijf in regio Bussum wilt laten aanleggen of uitbreiden, kunt u bij ons terecht.

Integratie techniek en dienstverlening in regio Bussum

Onze dienstverlening is gericht op installaties, keuringen, inspecties en storingen oplossen. U kunt ons in Bussum en omgeving inzetten voor:

  • Elektriciteit aanleggen
  • Groepenkast uitbreiden
  • Data- en telecomnetwerken aanleggen
  • Beveiligingssystemen installeren

Domoticasystemen installeren

Domotica is een samenvoeging van domestic en elektronica en het staat voor huisautomatisering. Zo kunt u in huis sensoren laten installeren die de bediening van uw elektra regelen door middel van de verbinding met een processor of computer. Domotica is nu voorzien van een ethernetaansluiting. Dus wilt u in uw woning in de regio Bussum automatisering van uw elektronische apparatuur? Dan kunt u FSI-elektro’s elektricien inschakelen.

Elektricien Bussum

Uitbreiding van elektrische voorzieningen

Bent u pas verhuisd naar regio Bussum? Of wilt u een aantal aanpassingen doen in uw huidige huis? Wanneer u apparatuur wilt aansluiten die meer kracht nodig heeft dan de normale aansluiting, heeft u krachtstroom nodig. Dit wordt ook wel een 3-fasenaansluiting genoemd. Krachtstroom is nodig bij apparaten zoals een kookplaat of een oven. Wilt u deze aansluiting uitbreiden? Dan staat onze elektromonteur voor u klaar.

Uitgebreide keuringen

Een veilige werkomgeving is van groot belang voor de werknemers van een bedrijf en daarom moeten bedrijven regelmatig hun elektrische apparatuur laten keuren. De Nederlandse veiligheidsnorm (NEN 3140) is hiervoor van belang. FSI-elektro verzorgt deze keuringen in regio Bussum voor u. Daarnaast zorgen we er ook voor dat inspecties bij uw bedrijf plaatsvinden. Veiligheid staat namelijk voorop.

Elektrotechnische installateurs

We bieden u vakkundig, betrouwbaar en goed werk en zorgen ervoor dat uw apparatuur up-to-date blijft. Of u nu een groepenkast wilt laten uitbreiden, elektriciteit wilt laten aanleggen of een storing heeft in uw elektra, wij staan voor u klaar. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Bel dan eens met: 020-8201581 of 06-24790098 (WhatsApp), want wij helpen u graag verder bij elektrotechnische problemen. In Bussum en omstreken, staat ons installatiebedrijf voor u gereed.

BEL GRATIS