Domotica

Gespecialiseerd elektrotechnisch bedrijf

FSI-elektro is specialist op het gebied van domotica, het aanleggen van beveiligingssystemen, keuringen, inspecties en uitbreiden van groepenkasten. Kortom: expert op elektrotechnisch gebied. We zijn gevestigd in Diemen en werken ook in de omgeving van deze plaats.

Huisautomatisering op maat

Wanneer u voor uw huis op zoek bent naar de juiste domotica, kunt u ons inschakelen. Domotica is huisautomatisering en het staat voor de toepassing van elektronica en huisnetwerken voor het automatiseren van processen rondom en in huis. U kunt domotica inzetten voor de elektronische communicatie in huis en bij bedrijven tussen verschillende elektrische systemen. Wat kan een domotica systeem zoal?

  • Temperatuur regelen
  • Stopcontacten in- en uitschakelen
  • Verlichting in- en uitschakelen
  • Hekken en poorten sluiten en openen

Domotica

Integratie van elektra

We zorgen door middel van domotica ervoor dat verschillende apparaten en systemen in de woning er coördinatie is. Wanneer u het licht uit doet, gaan bijvoorbeeld automatisch de rolluiken dicht. Dit is ten opzichte van de gewone elektrische installatie een groot verschil. U bespaart energie en geniet van meer comfort met domotica.

Veelzijdig installatiebedrijf

U kunt uiteraard niet alleen voor het aansluiten van domotica bij ons terecht. Zo leggen we ook data- en telecomnetwerken voor u aan. Dit kan zowel met een kabel als draadloos. U ontvangt bij de installatie een verificatie-certificaat. Onze elektromonteurs zijn daarnaast inzetbaar voor het vervangen en uitbreiden van de groepenkast in de meterkast. Dit kan nodig zijn wanneer u meer apparaten wilt aansluiten in uw huishouden. Er is dan meer vermogen nodig en daarvoor heeft u meer groepen nodig in de groepenkast. We komen graag bij u langs om de uitbreiding of vervanging te realiseren. Wanneer u een krachtigere stroombron nodig heeft, kunnen we ook samen kijken naar het aanleggen van krachtstroom.

Keurings-en inspectiedienst

Bij het aanleggen van elektra en het installeren van elektrische systemen, werken we erg nauwkeurig. We voeren ook keuringen en inspecties uit. De apparatuur van bedrijven moet namelijk geregeld gecontroleerd worden. De keuringen NEN 3140 voeren wij graag voor u uit. De inspecties NEN 1010 doen we ook voor u. Zo weet u zeker dat uw elektrische installaties goed blijven werken. Wilt u meer weten over FSI-elektro en onze diensten op het gebied van elektrotechniek? Bel dan: 020-8201581 of 06-24790098 (WhatsApp). Onze elektromonteurs staan dus voor iedere klus voor u klaar: van domotica tot aan inspecties, we zijn er voor u.

BEL GRATIS