Elektra

Elektriciteitsvoorzieningen in en om huis

Hét bedrijf dat u kunt inschakelen voor het vervangen of aanleggen van elektra; dat is FSI-elektro. Zo staan we voor u klaar om domotica aan te leggen in uw huis, zodat uw apparaten automatisch werken en we kunnen voor u kooktoestellen aansluiten. Daarnaast zorgen we met elektra ervoor dat uw beveiligingssystemen werken en helpen we u graag verder met de installatie van al deze apparaten.

Aansluiten op het elektriciteitsnet

Elektra is ook wel het aansluiten op het elektriciteitsnet. Wanneer u bijvoorbeeld een oven wilt laten aansluiten op het netwerk in uw huis of in uw bedrijfspand, leggen wij graag de elektra voor u aan. Hierbij is het van belang dat de groepenkast allereerst goed geïnstalleerd is. Wanneer er nieuwe apparaten in uw woning of bij uw bedrijfspand geplaatst worden, moet daar een nieuwe groep voor worden aangesloten. Omdat de apparatuur veel stroom vragen, hebben ze een aparte groep nodig. Wij kijken voor u of er in de groepenkast ruimte is om uit te breiden en zoeken een passende oplossing voor uw situatie met elektra.

Elektra

Vervangen van groepenkasten

Bij ons staat de veiligheid voorop, dus wanneer we stroom aanleggen zorgen onze gekwalificeerde monteurs altijd voor een veilige werkomgeving. We hebben veel kennis en ervaring op het gebied van elektra aanleggen. In de groepenkast waar de stroom het huis binnenkomt en zich vervolgens verdeelt over het elektriciteitsnetwerk in huis, is het van belang dat alles goed werkt. Als de groepenkast vervangen moet worden, kunt u ons inschakelen. Wij zorgen ervoor dat de juiste voorzieningen voor elektra in uw woning aanwezig zijn. Welke onderdelen zijn belangrijk in de groepenkast?

  • De hoofdschakelaar
  • De aardlekschakelaar
  • Voldoende groepen

Hulp bij storingen van FSI-elektro

Niet alleen voor de aanleg van elektra is zijn onze monteurs een goede keuze. We zijn inzetbaar voor het omleggen of aanleggen van een nieuw elektriciteitsnetwerk in woningen en bedrijfspanden, maar ook als er storingen zijn, zijn we er voor u. Daarom hebben we een 24-uursservicedienst waarbij u terecht kunt bij storingen en spoedgevallen. We zijn aangesloten bij het storingsnummer 0900-elektricien. Dit is een landelijk nummer en staat voor: 0900-3535874. Wanneer u meer wilt weten over ons bedrijf en de mogelijkheden voor stroom aanleggen bij u thuis, kunt u ons bellen op: 020-8201581 of 06-24790098 (WhatsApp). We leggen veilig elektra aan met zeer gekwalificeerde en betrouwbare monteurs.

BEL GRATIS