Elektricien

Professionele elektromonteur

Wilt u een betrouwbare en professionele elektricien die uw elektriciteit aanlegt? Bij FSI-elektro vindt u vakkundig personeel dat verantwoord werkt en voor wie veiligheid voorop staat. Daarom kunt u niet alleen de installatie van elektra laten doen, maar ook de keuringen en inspecties. Daarnaast hebben we een storingsdienst die voor onze klanten beschikbaar is. Daarvoor kunt u onze elektricien inhuren.

Elektrotechniek in huis

Op het gebied van elektrotechniek zijn er veel nieuwe ontwikkelingen. Onze elektricien is op de hoogte van deze trends. Zo is comfort belangrijk en heeft u veel gemak van domotica. Dit is huisautomatisering. Het zorgt ervoor dat uw verlichting en elektrische apparaten samen bediend kunnen worden door een centrale bedieningsunit.

Aanleg elektrotechnische apparatuur

Wanneer u nieuwe apparaten in uw keuken wilt laten installeren, staat de elektricien van FSI-elektro voor u klaar. We maken de juiste verbindingen voor u in uw woning, afhankelijk van de soort aanduiding in huis. Heeft u krachtstroom nodig? Dan zorgen we daar ook voor. Naast kookapparatuur legt onze elektricien ook aan:

  • Beveililnggsystemen
  • Huisautomatisening
  • Groepenkasten uitbreiden

Betrouwbare inspecties

De inspecties NEN 1010 moeten volgens de wetgeving geregeld uitgevoerd worden. Onze elektricien voert deze inspecties graag uit. Daarnaast keurt de elektricien regelmatig de apparatuur van bedrijven. Zo weet u zeker dat uw elektronische apparaten veilig zijn. De elektricien van FSI-elektro is er voor uw veiligheid en die van uw klanten. Wanneer er een storing is in uw elektra, komen wij u helpen. Ons installatiebedrijf staat 24 uur per dag voor u klaar. U kunt bellen naar 0900-elektricien (0900-3535874).

elektricien

Uitbreiding meterkast

Onze elektricien is ook in te schakelen bij de uitbreiding van de meterkast. Wanneer u meer apparatuur nodig heeft in huis of binnen het bedrijf, heeft u ook meer aansluitingen in de meterkast nodig. De groepenkast is uit te breiden of te vervangen. We kunnen ook een aanvraag voor een eventuele verzwaring van de hoofdaansluiting verzorgen. Ook het installeren van een aardlekschakelaar behoort tot de opties. Deze schakelaar zorgt ervoor dat er bij lekstroom geen spanning meer komt op de elektrische installaties. Zo voorkomt u kortsluiting en brand vaak.
FSI-elektro is vakkundig, betrouwbaar en snel. Wilt u meer weten over ons? Bel dan eens naar: 020-8201581 of 06-24790098 (WhatsApp). Een elektricien van ons bedrijf komt graag bij u langs om de installaties uit te voeren.

BEL GRATIS