Elektricien IJburg

Elektrotechnisch installatiebedrijf voor kwaliteit

In de regio van IJburg is FSI-elektro hét elektronisch installatiebedrijf. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar en geschikt bedrijf voor elektriciteit aanleggen, kunt u goed bij ons terecht. Ook voor een elektromonteur die elektronische beveiliging aanlegt, bent u bij FSI-elektro in omgeving IJburg aan het juiste adres.

Installatiebedrijf in IJburg en omstreken

FSI-elektro is een veelzijdig en kwalitatief goed bedrijf dat is gevestigd in Diemen. Voor veilige en betrouwbare installatie kunt u bij deze onderneming terecht. We staan voor u klaar met:

  • Data- en telecomnetwerken
  • Beveiligingssystemen aanleggen
  • Licht- en krachtinstallaties aanleggen
  • Keuringen
  • Oplossen van storingen
  • Groepenkast uitbreiden of vernieuwen
  • Inspecties

Elektricien IJburg

Elektriciteitsvoorzieningen

De elektrotechniek in huis en bedrijf in de regio IJburg verzorgen wij graag voor u. Zo leggen we de licht- en krachtinstallaties aan en kunnen we voor de domotica (domestic en elektronica samengevoegd) diverse oplossingen realiseren. We kunnen bijvoorbeeld een centrale bedieningsunit maken voor de verlichting in uw huis en voor uw elektrische apparaten. We zijn gespecialiseerd in het aanleggen van elektra in de omgeving van IJburg.

Elektronische beveiliging in IJburg

We zorgen in regio IJburg ook voor de aanleg van elektronische beveiligingssystemen. Dit kan zowel bedraad als draadloos. We leggen de systemen snel en vakkundig aan. De alarmering kan naar uw mobiele telefoon of naar een meldkamer geschakeld worden. Onze systemen zijn van ABUS, de leverancier van onder meer mechanische beveiliging, bekend van de fietssloten. De elektronische beveiliging leveren we onder de naam Security Center. Het draadloze systeem waarmee we werken, heet Secvest. Het systeem dat met draden bevestigd wordt, is Terxon. Security-center heeft ook voor videobewakingssysteem een uitgebreid assortiment.

Elektra in de keuken

Wanneer u in de keuken in uw woning in IJburg en omgeving een elektricien nodig heeft, die krachtstroom bij u in huis regelt, kunt u bij FSI-elektro terecht. We maken de juiste verbindingen voor u, afhankelijk van de soort aansluiting die u heeft in uw woning. Zo sluiten we kookplaten en ovens op twee 1-fasegroepen of op een 3-fasengroep. In IJburg en omstreken zijn wij de oplossing voor uw elektra, maar we komen ook bij storingen en keuringen. Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van elektrotechniek aanleggen? U kunt contact opnemen met ons via de telefoonnummers: 020-8201581 of 06-24790098 (WhatsApp). FSI-elektro staat voor u klaar voor elektriciteit aanleggen en om u advies te geven in regio IJburg.

BEL GRATIS