Krachtstroom

FSI-elektro voor optimale installatie

Bent u op zoek naar een elektronisch installatiebedrijf dat ervoor zorgt dat krachtstroom aangelegd wordt? FSI-elektro staat bekend als specialist op het gebied van installaties, keuringen, het oplossen van storingen en inspecties. Wanneer er extra uitbreidingen nodig zijn, kunt u ons inschakelen om uw huis of bedrijf van krachtstroom te voorzien.

Nieuwe elektrische aansluitingen

De uitbreiding van uw stroomnetwerk, is vaak nodig als u grotere of zwaardere apparaten wilt gebruiken. Heeft u bijvoorbeeld een bedrijf en wilt u daar airco aansluiten? Dan heeft u meer nodig dan de standaard elektriciteitsaansluiting. Hiervoor is dan krachtstroom nodig. Dit is een elektrische aansluiting tussen drie fasen. Deze krachtstroom staat ook bekend als een 3-fasenaansluiting. Vaak is er in huis sprake van een 1-faseaansluiting, dus als u krachtstroom nodig heeft, kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat u krachtstroom in huis of bij uw bedrijf krijgt. Zo kunt u zwaardere apparatuur gebruiken. We letten hierbij ook op de hoofdschakelaar in uw meterkast. Waar letten we op en wat doen we?

  • Deze moet wel geschikt zijn voor krachtstroom
  • We controleren de hoofdschakelaar
  • Indien nodig vervangen we de schakelaar

Keuringen van elektra

Heeft u een bedrijf waarin veel apparaten gebruikt worden? Dan is een regelmatige controle van deze apparatuur van belang voor de veiligheid van het bedrijf. Bij apparaten die zijn aangesloten op krachtstroom, is het verstandig om af en toe een controle te laten uitvoeren, dan weet u zeker dat alles nog goed werkt en dat uw personeel ook in een veilige omgeving werkt. FSI-elektro heeft gespecialiseerde werknemers die deze keuringen uitvoeren.

Groepenkasten verzwaren

Bij aansluitingen voor krachtstroom is vaak ook een uitbreiding van de groepenkast in de meterkast nodig. Er komt meer vermogen op de meterkast te staan door deze stroom en dat vereist een aantal aanpassingen. Wij helpen u graag bij de uitbreiding van de groepenkasten en bij de eventuele verzwaring van de hoofdaansluiting. Daarnaast is het van belang dat de aardlekschakelaar is geïnstalleerd in uw meterkast. Dit is sinds 1975 verplicht en de schakelaar zorgt ervoor dat de lekstroom niet verder komt en de elektrische installaties spanningsloos maakt. Zo kunnen brandjes en kortsluiting voorkomen worden. Wilt u meer weten over ons bedrijf? Bel gerust eens naar: 020-8201581 of 06-24790098 (WhatsApp). We staan voor u klaar voor inspecties, installaties en sluiten krachtstroom voor u aan.

BEL GRATIS