Elektricien Purmerend

Een vakkundige elektricien en elektromonteur

Bent u op zoek naar een specialistisch elektrotechnisch installatiebedrijf in omgeving Purmerend op het gebied van elektra? FSI-elektro is een bedrijf dat staat voor vakkundig werken, zodat de kans op een stroomstoring aanzienlijk klein is. In Purmerend en omgeving is onze elektricien en elektromonteur dé betrouwbare partner voor elektriciteit aanleggen, zodat een stroomstroring bij u thuis niet snel zal plaatsvinden.

Installatie en keuringen in Purmerend

Ons bedrijf is in te huren voor zowel installaties, als keuringen en inspecties. Ook wanneer er een storing is in uw huis of bij uw onderneming in Purmerend, kunt u onze elektromonteur inschakelen. We installeren bijvoorbeeld beveiligingssystemen van ABUS in regio Purmerend. De elektronische systemen worden geleverd onder de noemer Security Center. Bij deze elektronische beveiliging kunt u kiezen uit:

  • Een draadloos systeem
  • Een draadgebonden systeem
  • Videobewakingssystemen

Elektricien Purmerend

Bewakingssystemen van experts

We leveren elektronische beveiliging van kwalitatief hoog niveau in Purmerend en omgeving. Onze elektricien legt de systemen zo aan dat er geen kabels rondslingeren in het huis en we werken snel. Voor de videobewakingssystemen hebben we een uitgebreid pakket. Zo hebben we de Eyseo camera en de daarbij horende en Eytron digitale recorders. Ook hebben we in ons assortiment de Digilan camera’s waarmee u vanaf uw computer de camera kunt bedienen.

Elektronica in huis

Wanneer u in uw woning in Purmerend en omstreken elektra aangesloten wilt hebben, kunt u FSI-elektro inschakelen. Onze elektriciens en elektromonteurs zijn gewend met onder meer krachtstroom te werken. De elektrotechniek in huis is voor onze elektricien de specialiteit. Zo werken we met de domotica (samenvoeging van domestic en elektronica) om bijvoorbeeld een centrale bedieningsplek te maken in huis voor verlichting en elektra. Bij kookplaten kunnen we in uw woning in regio Purmerend ook de juiste verbindingen voor u maken, ook als dit betekent dat we in de groepenkast meer capaciteit moeten creëren.

Betrouwbare installaties

Bij ons kunt u terecht als u op zoek bent naar een goed en veilig elektrotechnisch installatiebedrijf dat betrouwbaar is. We staan voor u klaar met reparaties, hulp bij storingen en ook als u een keuring nodig heeft voor uw elektra, bieden we de helpende hand. Wilt u meer weten over onze diensten als elektricien en elektromonteur? Bel dan eens met: 020-8201581 of 06-24790098 (WhatsApp). In Purmerend en omgeving is FSI- Elektro de perfecte oplossing bij een stroomstoring en andere elektronische problemen.

BEL GRATIS