Elektricien Amstelveen

Veelzijdig elektronisch installatiebedrijf

Hét elektrotechnisch installatiebedrijf op het gebied van elektrotechniek vindt u in de regio Amstelveen. FSI-elektro staat voor u klaar om elektriciteit aan te leggen en heeft de juiste elektromonteur en elektricien voor het verhelpen van een stroomstoringen allerlei ander klussen met betrekking tot elektra. U kunt bij ons terecht voor het aanleggen van beveiligingssystemen en we leggen voor u graag meer aansluitingen aan in uw groepenkast indien nodig. Daarnaast komen we langs bij storingen en voor keuringen in de regio van Amstelveen.

Specialist in elektrotechniek

In Amstelveen en omgeving zijn wij de specialist op het gebied van elektriciteit aanleggen. We zorgen ervoor dat u op een eenvoudige manier energie kunt besparen in huis. Zo hebben we diverse oplossingen voor domotica (dat is een samenvoeging van domestic en elektronica). Zoals een centrale bedieningsplek voor verlichting en elektrische apparaten. U kunt ook terecht bij FSI-elektro in omgeving Amstelveen voor:

  • Keuringen
  • Inspecties
  • Aanleg data en telecom
  • Kookplaten aansluiten

Elektricien Amstelveen

Installatie in regio Amstelveen

Wanneer u graag een kookplaat of oven aangesloten wilt hebben, kunnen wij u goed verder helpen. De kookplaten en ovens kunnen op twee 1-fasegroepen of op één 3-fasengroep aangesloten worden, heeft u geen krachtstroom? Dan kunnen we alsnog de juiste verbindingen voor u maken in huis in Amstelveen en omstreken.

Elektriciteitsvoorzieningen in huis

Wanneer u meer elektrische apparaten wilt laten aansluiten door een elektricien, kan dat ook betekenen dat de groepenkast uitgebreid moet worden. In uw huis in Amstelveen en omgeving kunnen we de groepenkast vervangen of uitbreiden, wanneer u meer aansluitingen nodig heeft.

Keuringen en storingen

Bij een storing en spoedgeval kunt u terecht bij onze 24-uurs servicedienst in Amstelveen en omstreken. We zijn aangesloten bij het landelijke storingsnummer 0900-elektricien (0900-3535874). Wanneer u een keuring wilt van uw elektra, kunt u ook bij ons bedrijf terecht. De FSI-inspectie verzorgt keuringen van de elektrische apparatuur van bedrijven, want deze moet volgens de wet regelmatig gekeurd worden.

Optimale installaties

Voor alle installaties, keuringen, het oplossen van een stroomstoring en allerlei andere storingen op het gebied van elektrotechniek, kunt u ons elektrotechnisch installatiebedrijf inhuren in Amstelveen. We werken als elektromonteur en elektricien snel en professioneel, zodat uw installatie optimaal verloopt. Wilt u meer weten over ons? Bel dan naar: 020-8201581 of 06-24790098 (WhatsApp). We staan u graag te woord om meer informatie te geven over al onze werkzaamheden. Goede en kwalitatieve installaties in Amstelveen en omgeving, kunnen wij u bieden.

BEL GRATIS