Over ons

FSI-Elektro

FSI-elektro is een gerenommeerd elektrotechnisch installatiebedrijf dat is gevestigd in Diemen. Wij hebben ruime ervaring op allerlei gebieden van de elektrotechniek. Van het aanleggen van een eenvoudig stopcontact tot het aanleggen van uw complete elektrische installatie (inclusief groepenkast, domotica, krachtstroom, beveiliging en datacommunicatie) in uw woning of bedrijf. Wanneer u ons inschakelt zorgen wij voor een persoonlijke en vakkundige aanpak. Een veilige en betrouwbare installatie staat bij ons altijd voorop!

Eigen storingsdienst

FSI-elektro beschikt over een eigen storingsdienst. Onze servicedienst staat 24 uur per dag voor u klaar. U kunt ons dag en nacht telefonisch bereiken voor uw stroomstoring of kortsluiting. Zo wordt uw probleem direct opgelost. Bovendien kunt u er zeker van zijn dat er snel een gecertificeerde elektricien bij u voor de deur staat. Wij sporen het probleem op en zorgen ervoor dat u niet lang zonder stroom zit.

Of u nu in Purmerend, Amsterdam-Noord, Amsterdam-West, Amsterdam-Centrum, Amsterdam-Zuid, Amsterdam-Zuidoost, Eemnes of Hoofddorp woont, wij verhelpen altijd uw storing.

Algemene leveringsvoorwaarden