Krachtstroom

Krachtstroom aanleggen | Erkend installateur

Zoekt u een erkend installateur voor het aanleggen van krachtstroom? Dan kan FSI-elektro u helpen. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf waarbij zowel particulieren als bedrijven terecht kunnen voor het uitbreiden en aanpassen van hun groepenkast. Ook een complete renovatie van uw elektra behoort tot de mogelijkheden. Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Krachtstroom

Krachtstroom aanleggen voor meer vermogen

Sommige apparaten vragen meer stroom dan een standaard stroomaansluiting kan leveren. Hier biedt het aanleggen van krachtstroom uitkomst. Waar een normaal stopcontact is uitgerust met een één fase draad en een nul draad, heeft krachtstroom een drie fasen aansluiting. Het vermogen is dan ook drie keer zo hoog.

Hierop kunnen zware machines worden aangesloten. Maar u heeft het ook nodig wanneer u een Perilex wilt laten aanleggen. Dit is een stekkersysteem voor zwaardere apparatuur tot ca 11 kiloWatt. Die heeft u onder andere nodig wanneer u een groot elektrisch fornuis wilt aansluiten. Voor kookplaten tot ca 4 ‘pitten’ (max 7,3 kiloWatt) volstaat een Perilex met een dubbele 1-fase groep.

Renovatie elektra

Wij kunnen uw huidige groepenkast geschikt maken voor krachtstroom. Maar wat als uw woning of pand al wat ouder is? Dan is de kans groot dat uw groepenkast dit ook is. Deze moet dan vaak al binnen een aantal jaar worden vervangen of kan niet ver genoeg worden uitgebreid om toekomstbestendig te zijn.

In dat geval raden wij het aanpassen van uw groepenkast af en is het beter om te kiezen voor een renovatie van uw elektra. Dan is uw nieuwe groepenkast toekomstbestendig met het oog op zonnepanelen, airconditioning, laadpalen voor elektrische auto’s, thuis accu’s, nieuwe machines en wat de toekomst nog meer brengt.

Gecertificeerd en altijd up-to-date

FSI Elektro is een gecertificeerd bedrijf, dat beschikt over het InstallQ keurmerk voor vakbekwame installatiebedrijven. Om u als elektrotechnisch specialist van de beste service te kunnen blijven voorzien, scholen we onze elektriciens regelmatig bij. Elektrische installaties worden namelijk steeds complexer en moeten niet langer alleen veilig en betrouwbaar zijn als stroomvoorziening. Zo beschikt een moderne meterkast niet alleen over krachtstroom en een perilex aansluiting. Maar is deze ook integreerbaar met een beveiligingssysteem, domotica en telecommunicatie- en data-netwerken. Uiteraard kunnen wij u helpen bij de aanleg of uitbreiding van uw meterkast.

FSI Elektro: de betrouwbare elektricien

Kunnen wij u helpen op elektrotechnisch gebied, zoals met het aanleggen van krachtstroom, of met één van onze andere services? Neem vrijblijvend contact op, bij ons kunt u altijd rekenen op deze voordelen:

  • Marktconforme prijzen
  • 24/7 bereikbaar
  • Eigen storingsdienst
  • Ruime ervaring met alle aspecten van de elektrotechniek
  • Gekwalificeerd personeel

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom nodig? Informeer vrijblijvend.

Heeft u krachtstroom nodig bij u thuis of op de zaak? FSI Elektro legt het voor u aan. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of door ons te bellen naar 020-8201581. Wilt u een vraag stellen? Dat kan ook via WhatsApp op 06-24790098.