Elektricien Amstelveen

Elektricien Amstelveen

Bent u op zoek naar een betrouwbare elektricien in Amstelveen? Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht bij FSI Elektro. Als erkend installateur hebben wij ervaring met alle aspecten van de elektrotechniek. We kunnen u daarom naast onze elektrotechnische diensten ook helpen met: het aanleggen en uitbreiden van data-netwerken, elektronische beveiliging en periodieke inspecties en keuringen. Ook hebben wij een eigen storingsdienst die 24/7 bereikbaar is. Heeft u een elektricien nodig in Amstelveen? Neem dan gerust contact op.

Elektricien Amstelveen

Elektrotechnische diensten en meer

Voor alle elektrotechnische klussen in Amstelveen, roept u de hulp in van FSI Elektro. Als elektricien, helpen wij bedrijven en particulieren met een breed dienstenpakket op het gebied van elektrotechniek. U kunt onder andere bij ons terecht voor deze services:

  • Elektrotechnische diensten
  • Data- en telecommunicatie
  • Elektronische beveiliging
  • Inspecties en keuringen
  • Oplossen stroomstoring

Elektrotechnische diensten

Neem voor alle elektra in en rondom uw woning of bedrijf contact met ons op. Zoals het vervangen van de groepenkast, krachtstroom of een perilex aanleggen, de aardlekschakelaar vervangen, een kookplaat aansluiten en zelfs een complete renovatie van uw elektra: wij kunnen u helpen!

Data- en telecommunicatie

Data speelt zowel zakelijk als privé een grote rol in het dagelijks leven en moet daarom altijd toegankelijk zijn. Schakel onze elektricien in voor het aanleggen van een snel, veilig en betrouwbaar netwerk in Amstelveen of om uw bestaande netwerk uit te breiden.

Elektronische beveiliging

Elektronische beveiliging vormt een onmisbare aanvulling op andere veiligheidsmaatregelen. Met onze camerabeveiliging, alarmeringssystemen en elektronische toegangsbeveiliging, bent u beter bestand tegen diefstal en vandalisme.

Inspecties en keuringen

Wilt u als bedrijf uw elektronische installaties en apparatuur periodiek te laten keuren en inspecteren. Als InstallQ gecertificeerd bedrijf, voeren wij deze wettelijk verplichte controles graag voor u uit.

Oplossen stroomstoring

Voor het snel oplossen van storingen en spoedgevallen, beschikken wij over een eigen storingsdienst, die 24/7 bereikbaar is. Dankzij onze snelle responstijd, staat er voor u het weet een gecertificeerde elektricien voor uw deur in Amstelveen. Een stroomstoring of een ander probleem hebben wij snel opgespoord en verholpen.

Elektricien in Amstelveen

Waarom FSI Elektro?

Wie in de omgeving van Amstelveen een betrouwbare elektricien zoekt, kan rekenen op FSI Elektro. Dan bent u bovendien verzekerd van deze aantrekkelijke extra’s:

  • Ruime ervaring met alle aspecten van de elektrotechniek
  • Gekwalificeerd personeel
  • Eigen storingsdienst
  • 24/7 bereikbaar
  • Marktconforme prijzen

Elektricien Amstelveen: vrijblijvend contact

Heeft u een vraag over onze diensten, last van een storing of wilt u graag een gratis offerte voor een elektricien in Amstelveen ontvangen? Vul dan ons contactformulier in voor direct contact. Of bel 020-8201581. Heeft u een vraag voor ons? Stel haar via WhatsApp op 06-24790098.