Elektricien Amstelveen

Elektricien Amstelveen

Bent u op zoek naar een betrouwbare elektricien in Amstelveen? Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht bij FSI-elektro. Als erkend installateur hebben wij ervaring met alle aspecten van de elektrotechniek. We kunnen u daarom naast onze elektrotechnische diensten ook helpen met: het aanleggen en uitbreiden van data-netwerken, elektronische beveiliging en periodieke inspecties en keuringen. Ook hebben wij een eigen storingsdienst die 7/7 bereikbaar is van 08:00 tot 20:00 uur. Heeft u een elektricien nodig in Amstelveen? Neem dan gerust contact op.

Elektricien Amstelveen

Elektrotechnische diensten en meer

Voor alle elektrotechnische klussen in Amstelveen, roept u de hulp in van FSI Elektro. Als elektricien, helpen wij bedrijven en particulieren met een breed dienstenpakket op het gebied van elektrotechniek. U kunt onder andere bij ons terecht voor deze services:

  • Elektrotechnische diensten
  • Data- en telecommunicatie
  • Elektronische beveiliging
  • Inspecties en keuringen
  • Oplossen stroomstoring

Elektrotechnische diensten

Neem voor alle elektra in en rondom uw woning of bedrijf contact met ons op. Zoals het vervangen van de groepenkast, krachtstroom of een perilex aanleggen, de aardlekschakelaar vervangen, een kookplaat aansluiten en zelfs een complete renovatie van uw elektra: wij kunnen u helpen!

Data- en telecommunicatie

Data speelt zowel zakelijk als privé een grote rol in het dagelijks leven en moet daarom altijd toegankelijk zijn. Schakel onze elektricien in voor het aanleggen van een snel, veilig en betrouwbaar netwerk in Amstelveen of om uw bestaande netwerk uit te breiden.

Elektronische beveiliging

Elektronische beveiliging vormt een onmisbare aanvulling op andere veiligheidsmaatregelen. Met onze camerabeveiliging en elektronische toegangsbeveiliging, bent u beter bestand tegen ongewenste bezoekers.

Inspecties en keuringen

Wilt u als bedrijf uw elektrotechnische installaties en apparatuur periodiek laten keuren en inspecteren? Als InstallQ gecertificeerd bedrijf, voeren wij deze controles graag voor u uit.

Oplossen stroomstoring

Voor het snel oplossen van storingen en spoedgevallen, beschikken wij over een eigen storingsdienst, die 7/7 van 08:00 tot 20:00 uur bereikbaar is.  Een stroomstoring of een ander probleem lossen wij graag voor u op.

Elektricien in Amstelveen

Waarom FSI Elektro?

Wie in de omgeving van Amstelveen een betrouwbare elektricien zoekt, kan rekenen op FSI-elektro. Dan bent u bovendien verzekerd van deze aantrekkelijke extra’s:

  • Ruime ervaring met alle aspecten van de elektrotechniek
  • Gekwalificeerd personeel
  • Eigen storingsdienst
  • 7/7 bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur
  • Marktconforme prijzen

Elektricien Amstelveen: vrijblijvend contact

Heeft u een vraag over onze diensten, last van een storing of wilt u graag een gratis offerte voor een elektricien in Amstelveen ontvangen? Vul dan ons contactformulier in voor direct contact. Of bel 020-8201581.