Elektricien Eemnes

Elektricien Eemnes | Bel vrijblijvend

Heeft u de diensten van een elektricien nodig in Eemnes? Dan bent u bij FSI Elektro aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren installateur die elektrotechnische diensten en aanverwante services levert aan particulieren of bedrijven. Zo kunnen we elektrotechnische installaties voor u keuren, datacommunicatie netwerken voor u aanleggen en beveiligingssystemen voor u installeren. Ook beschikken we over een eigen servicedienst, die 24/7 paraat staat voor het oplossen van storingen. Bel ons vrijblijvend voor een afspraak met een elektricien in Eemnes.

Elektricien Eemnes

Dienstenpakket elektricien Eemnes

Heeft u in Eemnes last van een elektrotechnisch probleem? Onze elektricien is u graag van dienst met de onderstaande services:

  • Elektrotechnische diensten
  • Data- en telecommunicatie
  • Elektronische beveiliging
  • Inspecties en keuringen
  • Oplossen stroomstoring

Elektrotechnische diensten

Wij kunnen u helpen met alle elektra in en buiten uw woning of bedrijf in Eemnes. Onze elektricien kan voor u: een elektrische kookplaat aansluiten, de aardlekschakelaar vervangen, krachtstroom of een perilex aanleggen. Maar ook een renovatie van uw elektra behoort tot de mogelijkheden.

Data- en telecommunicatie

Thuiswerken, dingen opslaan in de cloud, social media: we willen altijd en overal toegang tot onze data. Als erkend installateur voorziet FSI Elektro u graag van een snel en betrouwbaar netwerk, zowel thuis als op de zaak. Wanneer er al een bestaand netwerk ligt dat niet (meer) voldoet, kunnen wij dit voor u uitbreiden en/of upgraden.

Elektronische beveiliging

Wilt u uw bedrijf of woning beter beveiligen? Dan kunnen we u ook helpen met elektronische beveiliging. Zo kan onze elektricien een alarmsysteem voor u plaatsen, beveiligingscamera’s installeren en zorgen voor elektronische toegangsbeveiliging.

Elektrotechniek Eemnes

Inspecties en keuringen

Heeft u als bedrijf elektrische installaties en apparatuur? Dan bent u wettelijk verplicht om deze periodiek te laten keuren. Omdat wij een InstallQ gecertificeerd bedrijf zijn, zijn we bevoegd om deze controles voor u uit te voeren.

Oplossen stroomstoring

Is er sprake van een stroomstoring of een ander spoedgeval? Dan kunt u in Eemnes de hulp van onze storingsdienst inroepen. Zij staan 24/7 voor u klaar en hebben het probleem binnen no-time opgelost.

Daarom FSI Elektro

Heeft u in Eemnes een betrouwbare elektricien nodig waar u op kunt rekenen? Dan kunt u rekenen op de kennis en kunde van FSI Elektro én op de volgende voordelen:

  • Ruime ervaring met alle aspecten van de elektrotechniek
  • Eigen storingsdienst
  • 24/7 bereikbaar
  • Marktconforme prijzen
  • Gekwalificeerd personeel

Bel vrijblijvend: elektricien Eemnes

Heeft u thuis of op de zaak een elektricien nodig? Neem dan vrijblijvend contact op voor een afspraak. Hiervoor neemt u contact op via ons contactformulier of belt u ons op 020-8201581. Een vraag stellen kan ook via WhatsApp 06-24790098.