Elektricien Diemen

Elektricien Diemen | Bedrijven en particulieren

Heeft u als bedrijf of particulier een elektricien nodig in Diemen? Dan kunt u terecht bij FSI-elektro. Voor elektrotechnische diensten, maar ook voor aanverwante services zoals: het plaatsen van elektronische toegangsbeveiliging en periodieke controles van elektrische installaties. Verder beschikken we over een eigen servicedienst voor stroomstoring en noodgevallen. Deze is 7/7 beschikbaar van 08:00 tot 20:00 uur. Neem voor een afspraak met onze elektricien in Diemen vrijblijvend contact met ons op.

Elektricien Diemen

Dienstenpakket allround elektricien

Heeft u een elektrotechnisch probleem in Diemen? Schakel dan onze ervaren elektricien in om gebruik te maken van de onderstaande services:

  • Elektrotechnische diensten
  • Data- en telecommunicatie
  • Elektronische beveiliging
  • Inspecties en keuringen
  • Oplossen stroomstoring

Elektrotechnische diensten

Met alle elektra in (en rondom) uw woning of bedrijf in Diemen kunnen wij u helpen. Een elektrische kookplaat aansluiten, krachtstroom of een perilex aanleggen. Bij problemen met de aardlekschakelaar of een renovatie van uw elektra. Onze elektricien zorgt voor een oplossing.

Data- en telecommunicatie

Werken in de cloud, online vergaderen, thuiswerken of gamen. Het zijn slechts enkele toepassingen waarin data een grote rol speelt. Als erkend installateur kunnen wij u voorzien van een snel en betrouwbaar netwerk. Hierdoor heeft u altijd een goede verbinding, met een vaste kabel of draadloos. Heeft u al een netwerk, maar voldoet dit niet (meer)? Ook voor het uitbreiden of upgraden van een bestaand netwerk kunt u op ons rekenen.

Elektronische beveiliging

Wij kunnen u helpen met de elektronische beveiliging van uw bedrijf of woning. Onze elektricien kan beveiligingscamera’s voor u plaatsen, alarmsystemen aansluiten of een elektronische toegangsbeveiliging.

Elektrotechniek Diemen

Inspecties en keuringen

Als bedrijf bent u verplicht om uw elektrische installaties en apparatuur periodiek te laten keuren. Wij zijn u hier als InstallQ gecertificeerd bedrijf graag bij van dienst.

Oplossen stroomstoring

Is er thuis of op het bedrijf in Diemen sprake van een stroomstoring of een ander spoedgeval? Geen nood! Onze eigen storingsdienst lost ze voor u op. Zij zijn 24/7 beschikbaar voor noodgevallen.

FSI Elektro: betrouwbare elektricien Diemen

Zoekt u een elektricien in Diemen waar u op kunt rekenen? Neem contact op met FSI

  • Eigen storingsdienst
  • Ruime ervaring met alle aspecten van de elektrotechniek
  • Gekwalificeerd personeel
  • Marktconforme prijzen
  • 7/7 bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Bedrijven en particulieren op zoek naar een elektricien in Diemen, kunnen vrijblijvend contact met ons opnemen. Gebruik hiervoor ons contactformulier, bel ons op 020-8201581 of stel uw vraag via WhatsApp 06-24790098.