Elektricien Amsterdam Centrum

Elektricien Amsterdam Centrum | 7/7 bereikbaar

Bent u in Amsterdam centrum op zoek naar een betrouwbare elektricien? FSI-elektro helpt zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn een erkend installateur én gecertificeerd. Met ervaring in alle facetten van de de elektrotechniek, kunnen wij u behalve met onze elektrotechnische diensten ook helpen met het aanleggen van een data-netwerk, camera beveiliging, inspecties en vele andere zaken. Daarnaast beschikken we over een eigen storingsdienst die 7/7 van 8:00 tot 20:00 uur bereikbaar is. Heeft u de diensten van een elektricien nodig in Amsterdam Centrum? Neem dan contact met ons op.

Elektricien Amsterdam Centrum

Elektrotechnische services en meer

Voor elektrotechnische klussen in Amsterdam Centrum, kunt u terecht bij FSI Elektro. Als elektricien, helpen wij bedrijven en particulieren met alle aspecten op het gebied van elektrotechniek. Zo kunnen wij u onder andere helpen met de volgende services:

 • Renovatie en uitbreidingen
 • Data- en telecommunicatie
 • Camera beveiliging
 • Intercomsystemen
 • Inspecties en keuringen
 • Oplossen stroomstoring

Elektrotechnische diensten

Wij kunnen u helpen met alle elektra in en rondom uw bedrijf of huis. Denk hierbij aan krachtstroom of een perilex aanleggen, het vervangen van de aardlekschakelaar, domotica of een kookplaat aansluiten, maar ook het vervangen van uw groepenkast en zelfs een complete renovatie van uw elektra.

Data- en telecommunicatie

Online werken, Facebook en vele andere toepassingen, zonder data-netwerk is het allemaal niet mogelijk. Als allround elektricien, leggen we in Amsterdam Centrum graag een snel, veilig en betrouwbaar netwerk voor u aan. Ook het uitbreiden van een bestaand netwerk is mogelijk.

Elektronische beveiliging

Elektronische beveiliging in de vorm van camerabeveiliging, elektronische toegang beveiliging en alarmsystemen: ze helpen u beschermen tegen vandalisme en diefstal. Wij zorgen voor een correcte aansluiting!

Elektricien centrum Amsterdam

Inspecties en keuringen

Ook voor de inspectie en periodieke keuring van uw elektronische installaties kunt u bij ons terecht. Als InstallQ gecertificeerd bedrijf, mogen wij de wettelijk verplichte controles uitvoeren.

Oplossen stroomstoring

Dankzij onze eigen storingsdienst, die 7/7 bereikbaar is, kunnen wij u in Amsterdam Centrum de beste service bieden voor een stroomstoring of een ander elektrotechnisch probleem.

FSI Elektro: elektricien Amsterdam Centrum

Woont u in Amsterdam Centrum? Dan kunt u altijd op ons rekenen, wanneer u een elektricien nodig heeft. Bovendien kunt u altijd vertrouwen op:

 • Marktconforme prijzen
 • 7/7 bereikbaar
 • Gekwalificeerd personeel
 • Eigen storingsdienst
 • Ruime ervaring met alle aspecten van de elektrotechniek

Contact: elektricien Amsterdam Centrum

Wilt u meer weten over onze diensten? Een vrijblijvende offerte ontvangen. Of heeft u direct een elektricien in Amsterdam Centrum nodig vanwege een stroomstoring? Vul dan ons contactformulier in voor direct contact. Of bel 020-8201581.