Elektrische installaties

Elektrische installatie aanleggen, vervangen of uitbreiden

U kunt bij FSI-elektro terecht voor de aanleg van uw complete elektrische installatie. Wij verzorgen de aanleg van de groepenkast, alle bedrading, de lichtpunten, de stopcontacten, krachtstroom tot en met de aansluiting van de apparatuur (kooktoestellen, wasmachines, wasdrogers, etc.). Ook voor uitbreiding of vervanging van uw bestaande elektrische installatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Elektrische installaties

Samen met u kijken we welke voorzieningen er nodig zijn, zoals  stopcontacten, lichtpunten en schakelaars. Ook kunnen wij u adviseren of u een 1-fase of een 3-fase voeding van de netbeheerder nodig heeft. Dit geldt ook voor de totale capaciteit. Vooraf ontvangt u van ons voorstel, naar keuze als vaste prijs of op basis van nacalculatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Contact met FSI-Elektro

Voor meer informatie over alles met betrekking tot elektra techniek kunt u contact opnemen met FSI-Elektro. U kunt ons een e-mail sturen via info@fsi-elektro.nl, het contactformulier op de website invullen of rechtstreeks bellen op 020-8201581.