Elektrische installaties

Elektrische installatie aanleggen, vervangen of uitbreiden

U kunt bij FSI-elektro terecht voor de aanleg van uw complete elektrische installatie. Wij verzorgen de aanleg van de groepenkast, alle bedrading, de lichtpunten, de stopcontacten, krachtstroom tot en met de aansluiting van de apparatuur (kooktoestellen, wasmachines, wasdrogers, etc.). Ook voor uitbreiding of vervanging van uw bestaande elektrische installatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Elektrische installaties

Vooraf ontvangt u van ons een uitgewerkte tekening, planning en begroting van de werkzaamheden. Samen met u kijken we welke voorzieningen en welke capaciteit in termen van groepen en 1 fase en/of 3 fasen aansluitingen nodig zijn. Nauwkeurig nemen we met u door waar stopcontacten, lichtpunten en schakelaars moeten komen. Eventuele aanpassing of tegenvallers worden door ons verwerkt in de tekeningen, planning en begroting zodat er achteraf geen verrassingen zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Contact met FSI-Elektro

Voor meer informatie over alles met betrekking tot elektra techniek kunt u contact opnemen met FSI-Elektro. U kunt ons een e-mail sturen via info@fsi-elektro.nl, het contactformulier op de website invullen of rechtstreeks bellen op 020-8201581.