Domotica

Domotica | Particulieren en bedrijven

Wilt u profiteren van de voordelen van domotica? Door handelingen en processen te automatiseren, wordt uw leven comfortabeler en eenvoudiger. Als erkend installateur, zijn wij bekend met alle aspecten van de elektrotechniek, dus ook met domotica. Wilt u er meer over weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met FSI-elektro.

Domotica

Maak het leven makkelijker

Door handelingen en processen binnen een bedrijf of woning te automatiseren met domotica, wordt ons leven makkelijker en comfortabeler. De bediening gebeurt eenvoudig via uw smartphone of een paneel aan de muur. Vier belangrijke toepassingen zijn:

  • Verbetering van het wooncomfort
  • Energiebesparing
  • Ondersteunen van de (medische) zorg
  • Verhogen van de veiligheid

Verbetering van het wooncomfort

Met domotica kunt u ’s morgens de gordijnen automatisch open laten gaan en wakker worden met uw favoriete muziek. Maar er is ook de mogelijkheid om op afstand uw verwarming alvast in te schakelen, zodat u thuis komt in een warm huis of de oven alvast is voorverwarmd.

Energiebesparing

Ook energie besparen is mogelijk. Door ’s avonds vanaf een centraal punt of via een tijdklok uw verlichting en elektrische apparatuur te laten uitschakelen, bespaart u veel stroom. Ook kunt u met domotica inzichten opdoen over het energieverbruik in verschillende ruimtes in een huis bedrijf. Door uw instellingen hierop aan te passen, kunt u nog meer besparen.

Ondersteunen van de (medische) zorg

Met behulp van domotica, zoals zorgmelders, wordt het mogelijk om langer thuis te blijven wonen of een patiënt thuis te volgen. De hulpverlening krijgt dan een signaal wanneer er iets mis is. Zo kunt langer in uw eigen huis blijven of thuis uitzieken na een operatie.

Verhogen van de veiligheid

Onze technici kunnen uw huis en bedrijf beveiligen met bewakingscamera’s, maar er is meer mogelijk. Zoals het automatisch aan- en uitzetten van de verlichting of de rolluiken bedienen op wisselende tijden. Heel handig wanneer u op vakantie bent en de indruk wilt wekken dat het huis gewoon bewoond is.

Gecertificeerd bedrijf

Als gecertificeerd bedrijf, beschikken we over het InstallQ keurmerk.

Huis uitrusten met domotica

FSI-elektro: de betrouwbare elektricien

Kunnen wij u helpen met een betrouwbare elektricien voor het aanleggen van domotica of het benodigde netwerk? Neem gerust contact op, want bij ons profiteert u altijd van de volgende pluspunten:

  • Eigen storingsdienst
  • Gekwalificeerd personeel
  • Marktconforme prijzen
  • Ruime ervaring met alle aspecten van de elektrotechniek
  • Monteurs telefonisch bereikbaar 7/7  van 08:00 tot 20:00 uur
  • Mail of Whatsapp 24 uur per dag

Neem gerust contact op

Wilt u domotica laten aansluiten bij u thuis of op de zaak? FSI-elektro regelt het voor u. Laat het ons weten via ons contactformulier of bel ons op 020-8201581.