Elektrotechniek

Elektrotechnische specialisten

Vakmensen op het gebied van elektrotechniek; die bieden we als elektrotechnisch installatiebedrijf. Onze onderneming is specialist op het gebied van elektrotechniek en de elektrotechnici die bij ons werken, kunnen bij u thuis diverse installaties aanleggen, groepenkasten vervangen, keuringen uitvoeren en helpen u bij een storing.

Kracht- en lichtinstallaties

Elektrotechniek in huis en bedrijf, wordt ook wel kracht- en lichtinstallaties genoemd. Op het gebied van elektra gaan we mee met de nieuwe ontwikkelingen van elektrotechniek. Zo zijn er sterk verbeterde veiligheidsvoorzieningen mogelijk gemaakt, zoals een aardlekschakelaar. Daarnaast is domotica niet meer weg te denken tegenwoordig. Deze huisautomatisering is als het ware elektronische communicatie tussen verschillende elektrische toepassingen in huis. Er is dan een centrale bedieningsplek voor elektrische apparaten en verlichting. Domotica zijn bijvoorbeeld:

    • De voorprogrammering van het koffiezetapparaat
    • De verlichting die automatisch aan en uit gaat
    • De voorprogrammering van de oven

Elektrotechniek

Elektriciteitsvoorzieningen in huis

Ook bij het aanleggen van data- en telecomnetwerken is elektrotechniek van belang. De netwerken die onze elektromonteurs aanleggen, zijn zowel draadgebonden als draadloos verkrijgbaar. We houden rekening met uw wensen en leggen het juiste netwerk aan voor u. We leveren deze netwerken op met het verificatie-certificaat dat erbij hoort. Ook wanneer u een beveiligingssysteem in uw woning of in uw bedrijfspand aangelegd wilt hebben, kunt u bij onze elektrotechniek-experts terecht. Ook deze systemen leggen we zowel draadloos als bedraad. De systemen waarmee we werken zijn van ABUS. De elektronische beveiligingen leveren we onder de naam Security-center. Daarnaast kan onze elektricien ook videobewakingssystemen van Security-center bij u installeren.

Installaties met elektrotechniek

Het aansluiten van kooktoestellen kan zowel op twee 1-fasegroepen als op een 3-fasengroep. Vaak leveren fabrikanten de apparaten zonder kabel of stekker en kunnen wij onze elektrotechniek inzetten om de juiste verbindingen te maken. Wanneer de aansluiting niet hoog genoeg is, kunnen we krachtstroom inzetten. Hierdoor heeft u een krachtige aansluiting en daar kan meer stroom naartoe. Ook wanneer er apparaten gekeurd of geïnspecteerd moeten worden, kunt u ons daarvoor inschakelen. Heeft u meer tips nodig voor elektrotechnische problemen, wilt u geholpen worden met de aanleg van systemen of aansluitingen of wilt u meer weten over ons bedrijf? Bel dan eens naar een van deze telefoonnummers: 020-8201581 of 06-24790098 (WhatsApp). We staan u graag te woord. De experts op het gebied elektrotechniek zijn er voor u!

BEL GRATIS