Elektrotechniek

Elektrotechniek | Betrouwbare elektricien

Heeft u een specialist in elektrotechniek nodig? FSI Elektro is een erkend installateur en heeft ruime ervaring met alle aspecten van de elektrotechniek. Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruik maken van onze elektrotechnische diensten. Ook bij een stroomstoring neemt u contact met ons op. Onze eigen storingsdienst is namelijk 24/7 bereikbaar en lost eventuele problemen snel voor u op. Bel gerust bij calamiteiten of voor een vrijblijvende offerte.

Elektrotechniek

Dienstenpakket elektrotechniek

Wij verzorgen elektrotechniek voor bedrijven en particulieren. Met alle elektra binnen en buiten uw bedrijf of woning kunnen wij u helpen. Bij de aanleg en het onderhoud van elektra. Bij het opsporen en oplossen van storingen en het verhelpen van elektra problemen. Maar ook met de wettelijk verplichte inspecties van elektrische installaties en materieel voor bedrijven.

Elektrotechnische diensten

Wij kunnen u helpen met alle elektra in en rondom uw bedrijf of huis. Denk hierbij aan krachtstroom of een perilex aanleggen, het vervangen van de aardlekschakelaar, domotica of een kookplaat aansluiten, maar ook het vervangen van uw groepenkast en zelfs een complete renovatie van uw elektra.

Situaties waarvoor wij regelmatig door onze klanten worden ingeschakeld zijn: krachtstroom of een perilex aanleggen, de aardlekschakelaar vervangen wanneer deze kapot is of een kookplaat aansluiten. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor aanverwante diensten. U vindt het totaaloverzicht hieronder.

  • Elektrotechnische diensten
  • Data- en telecommunicatie
  • Elektronische beveiliging
  • Oplossen stroomstoring
  • Inspecties en keuringen

Altijd up-to-date en gecertificeerd

De hoeveelheid elektra in woningen en bedrijven is de afgelopen jaren fors toegenomen, ook worden elektronische installaties steeds complexer. Niet alleen moeten ze veilig en betrouwbaar zijn als stroomvoorziening: ze moeten ook integreerbaar zijn met domotica, data- en telecommunicatie- en beveiligingssystemen.

Nu veel mensen overschakelen op elektrisch koken, zonnepanelen laten aanleggen of een eigen laadpaal voor hun elektrische auto voor de deur willen (of bij hun bedrijf), kan de groepenkast het vaak niet meer aan. Dan is het vaak verstandig om direct voor een complete renovatie van uw elektra te kiezen. Zo kunt u er weer jaren tegenaan.

Om u als specialist in de elektrotechniek de beste service te kunnen blijven bieden, worden onze elektriciens regelmatig bijgeschoold. Wij zijn dan ook een gecertificeerd bedrijf dat beschikt over het InstallQ keurmerk voor vakbekwame installatiebedrijven.

24/7 bereikbaar bij stroomstoring

Problemen met elektra of een stroomstoring? Bel onze storingsdienst, deze is dag en nacht bereikbaar en heeft het probleem snel voor u opgelost.

Elektrotechniek

FSI Elektro: alle aspecten van de elektrotechniek

Heeft u behoefte aan één van onze elektrotechnische diensten? Neem dan gerust contact met ons op. U profiteert altijd van de onderstaande voordelen.

  • Eigen storingsdienst
  • Ruime ervaring met alle aspecten van de elektrotechniek
  • 24/7 bereikbaar
  • Marktconforme prijzen
  • Gekwalificeerd personeel

Elektrotechniek specialist nodig? Bel vrijblijvend

Hulp nodig van een electrotechniek specialist? Dan kunnen wij u helpen. Ook in het geval van een stroomstoring. U bereikt ons via het contactformulier of door te bellen naar 020-8201581. Ook kunt u via WhatsApp op 06-24790098 een vraag te stellen.