Elektricien Hoofddorp

Elektricien Hoofddorp | 24/7 bereikbaar

Heeft u in Hoofddorp een betrouwbare elektricien nodig? Zowel bedrijven als particulieren kunnen rekenen op de service van FSI Elektro. Wij zijn een erkend installateur en kunnen u helpen met alle onderdelen van de elektrotechniek. Naast onze elektrotechnische diensten, zijn dat data- en telecommunicatienetwerken, inspecties en keuringen van elektrotechnische apparaten en installaties en elektronische beveiliging. Daarnaast beschikken we over een eigen storingsdienst die dag en nacht bereikbaar is. Elektricien langs laten komen in Hoofddorp? Bel gerust.

Elektricien Hoofddorp

Allround elektromonteur

Heeft u een elektricien nodig voor een elektrische klus in Hoofddorp? Neem dan contact op met FSI Elektro. Met ons brede dienstenpakket helpen wij zowel particulieren als bedrijven op het gebied van elektrotechniek en andere services. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

  • Elektrotechnische diensten
  • Data- en telecommunicatie
  • Elektronische beveiliging
  • Inspecties en keuringen
  • Oplossen stroomstoring

Elektrotechnische diensten

Met onze elektrotechnische services, helpen wij u met alle elektra vraagstukken in en rondom uw bedrijf en/of woning. Moet de aardlekschakelaar of groepenkast worden vervangen, heeft u een krachtstroom aansluiting nodig of wilt u dat we een perilex aanleggen? Maar ook voor een kookplaat aansluiten of een complete renovatie van de elektra kunt u bij ons terecht.

Data- en telecommunicatie

Thuis werken of in de cloud, streamen of even snel iets opzoeken op het internet: een goed en toegankelijk netwerk is onmisbaar. Wilt u een snel en betrouwbaar netwerk laten aanleggen bij u thuis of op de zaak in Hoofddorp? Of het bestaande netwerk laten uitbreiden door onze elektricien? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Elektronische beveiliging

Om beter bestand te zijn tegen vandalisme, diefstal en inbraak in Hoofddorp, voegt u elektronische beveiliging toe aan uw woning of bedrijf. Wij helpen u graag met het plaatsen van een alarmsysteem, camerabeveiliging en andere zaken, zoals een elektronische deurbeveiliging.

Elektrotechniek Hoofddorp

Inspecties en keuringen

Voor veilig en bedrijfszekere elektronische installaties, laat u ze periodiek inspecteren en keuren. Als bedrijf bent u dit zelfs wettelijk verplicht. Doordat wij een gecertificeerd bedrijf met het InstallQ keurmerk zijn, kunt u ook voor deze keuringen en inspecties bij ons terecht.

Oplossen stroomstoring

Een stroomstoring: de koelkast doet het niet, u zit in het donker of het bedrijf ligt stil. Onze storingsdienst is dag en nacht bereikbaar om het probleem snel te verhelpen. Onze elektricien heeft het probleem in de meterkast van uw woning of bedrijf in Hoofddorp zo gevonden en opgelost.

FSI Elektro: expert in elektrotechniek

FSI Elektro is dé elektricien, waar u altijd op kunt trekken in Hoofddorp en omgeving. Onze pluspunten:

  • Gekwalificeerd personeel
  • Marktconforme prijzen
  • Ruime ervaring met alle aspecten van de elektrotechniek
  • 24/7 bereikbaar
  • Eigen storingsdienst

Elektricien nodig? Bel of Whatsapp ons

Zoekt u een elektricien in Hoofddorp? Voor een gratis offerte of het oplossen van een storing? Gebruik dan ons contactformulier om direct contact op te nemen. Stel een snelle vraag via WhatsApp via 06-24790098 of bel ons op 020-8201581.