Elektricien Amsterdam West

Elektricien Amsterdam West | 24/7 bereikbaar

Behoefte aan een betrouwbare elektricien in Amsterdam West? Zowel bedrijven als particulieren vinden een erkend installateur in FSI Elektro. Als allround elektrotechnisch bedrijf, hebben we ervaring in alle onderdelen van de elektrotechniek. U kunt ons behalve voor elektrotechnische zaken, dus ook inhuren voor zaken als het aanleggen van een data- en telecommunicatie netwerk, installeren van domotica en inspecties van elektrotechnische installaties. Verder hebben we een eigen storingsdienst die 24/7 bereikbaar is. Wie een klus heeft voor een elektricien in Amsterdam West neemt contact met ons op.

Elektricien Amsterdam West

Elektricien plus

Bel FSI Elektro, wanneer u een elektricien nodig heeft in Amsterdam West. Wij zijn thuis in alle aspecten van de elektrotechniek en helpen zowel bedrijven als particulieren. Hierdoor kunnen we u onder andere helpen met de volgende diensten.

  • Elektrotechnische diensten
  • Data- en telecommunicatie
  • Elektronische beveiliging
  • Inspecties en keuringen
  • Oplossen stroomstoring

Elektrotechnische diensten

Voor alle elektra in en om uw bedrijf en/of woning kunt u bij ons terecht. Zoals, krachtstroom of een perilex aanleggen, problemen met de aardlekschakelaar, een kookplaat aansluiten, de renovatie van elektra en nog veel meer.

Data- en telecommunicatie

Wilt u online werken in de cloud, kunnen thuiswerken of ontspannen met Facebook? Zonder een data- of telecomnetwerk is het allemaal niet mogelijk. Als allround elektricien, helpen wij u in Amsterdam West graag met de aanleg van een snel en veilig netwerk, waar u op kunt vertrouwen. Ook het uitbreiden of upgraden van uw bestaande netwerk is mogelijk.

Elektronische beveiliging

Beveilig uw woning of bedrijf beter tegen diefstal en vandalisme met elektronische beveiliging. Een alarmsysteem installeren, camera’s plaatsen en elektronische toegangsbeveiliging. Wij maken het voor u in orde.

Elektricien West-Amsterdam

Inspecties en keuringen

Heeft u een professionele partner nodig om u elektrische installatie(s) te keuren of inspecteren? Als InstallQ gecertificeerd bedrijf mogen wij deze wettelijk verplichte controles voor u uitvoeren.

Oplossen stroomstoring

Bij een stroomstoring of een spoedgeval, kunt u dankzij onze eigen storingsdienst dag en nacht op ons rekenen. Voor u het weet staat er een elektricien bij u voor de deur in Amsterdam West. Die heeft het probleem snel opgespoord en verholpen.

FSI Elektro: beheerst alle aspecten van de elektrotechniek

In Amsterdam West, kunt u altijd vertrouwen op de deskundigheid en vaardigheid van een elektricien van FSI Elektro. Bij ons kunt u altijd rekenen op:

  • Eigen storingsdienst
  • Marktconforme prijzen
  • Gekwalificeerd personeel
  • Ruime ervaring met alle aspecten van de elektrotechniek
  • 24/7 bereikbaar

Elektricien inhuren Amsterdam West? Bel ons!

Gebruik maken van de services van een elektricien in Amsterdam West? Vul dan ons contactformulier in voor direct contact of bel ons via 020-8201581. Vragen stelt u ook via onze WhatsApp: 06-24790098.