Elektricien Amsterdam Zuid

Elektricien Amsterdam Zuid | Particulieren en bedrijven

Heeft u (met spoed) een elektricien nodig in Amsterdam Zuid? Neem dan contact op met FSI Elektro, wij helpen particulieren én bedrijven. Doordat we een allround elektrotechnisch bedrijf zijn, kunnen we u helpen met alle aspecten van de elektrotechniek. Naast onze elektronische diensten, kunnen wij u namelijk ook van dienst zijn met services als: de installatie van domotica, het uitvoeren van inspecties en het aansluiten van krachtstroom. Ook beschikken we over een eigen storingsdienst die dag en nacht bereikbaar is. Heeft u een elektricien nodig in Amsterdam Zuid? Neem dan gerust contact op.

Elektricien Amsterdam Zuid

Elektrotechnische diensten en meer

Bel FSI Elektro wanneer u een betrouwbare elektricien nodig heeft in Amsterdam Zuid. Wij helpen bedrijven particulieren met onder andere de volgende diensten.

  • Elektrotechnische diensten
  • Data- en telecommunicatie
  • Elektronische beveiliging
  • Inspecties en keuringen
  • Oplossen stroomstoring

Elektrotechnische diensten

Wij verzorgen alle elektrotechnische diensten in en rondom uw woning of bedrijf, zoals: het vervangen van een aardlekschakelaar, een kookplaat aansluiten, de renovatie van uw elektra, krachtstroom of een perilex aanleggen.

Data- en telecommunicatie

Kunt u zich nog een leven voorstellen zonder online vergaderen, werken in de cloud of social media? Dan heeft u de beschikking over een betrouwbaar data- of telecomnetwerk nodig. Als erkend installateur, kunnen wij een snel en betrouwbaar netwerk voor u aanleggen in Amsterdam West. Heeft u al een data-netwerk, maar voldoet dit niet meer? Upgraden of uitbreiden is ook mogelijk

Elektronische beveiliging

Met elektronische beveiliging kunt u uw woning en/of bedrijf beter beveiligen tegen inbraak en vandalisme. Wij kunnen u hierbij helpen, met het plaatsen van beveiligingscamera’s, het aansluiten van een alarmsysteem en elektronische toegangsbeveiliging.

Elektricien Zuid-Amsterdam

Inspecties en keuringen

Moeten uw elektrische installatie(s) worden gekeurd of geïnspecteerd? Als InstallQ gecertificeerd bedrijf voeren wij deze wettelijk verplichte controles graag voor u uit.

Oplossen stroomstoring

Wij beschikken over een eigen storingsdienst die 24/7 paraat staat voor het verhelpen van een stroomstoring en andere spoedgevallen. Onze elektricien staat dus snel bij u voor de deur in Amsterdam Zuid om het probleem voor u op te lossen.

FSI Elektro: erkend installateur

Wie een elektricien nodig heeft in Amsterdam Zuid, kan altijd rekenen op de kennis en kunde van FSI Elektro. Bovendien geniet u altijd de volgende voordelen:

  • Eigen storingsdienst
  • Marktconforme prijzen
  • 24/7 bereikbaar
  • Ruime ervaring met alle aspecten van de elektrotechniek
  • Gekwalificeerd personeel

Elektricien Amsterdam Zuid: bel vrijblijvend

Neem vrijblijvend contact op voor de services van een elektricien in Amsterdam Zuid. Via ons contactformulier neemt u direct contact met ons op. Bellen kan ook via 020-8201581. Of gebruik WhatsApp 06-24790098 om een vraag te stellen.