Elektricien Amsterdam Noord

Elektricien Amsterdam Noord | Marktconforme prijzen

Heeft u een betrouwbare elektricien nodig in Amsterdam Noord? FSI Elektro is een erkend installateur voor zowel bedrijven als particulieren. Wij zijn een allround elektro bedrijf en hebben ervaring in alle onderdelen van de elektrotechniek. Daarom kunt u ons naast onze elektrotechnische diensten ook inschakelen voor elektronische zaken, zoals beveiliging, data- en telecommunicatie, het inspecteren van uw installatie en keuringen. Ook hebben we een eigen storingsdienst die dag en nacht bereikbaar is. En dat alles tegen marktconforme prijzen. Heeft u een klus voor een elektricien in Amsterdam Noord? Neem dan gerust contact op.

Elektricien Amsterdam Noord

Elektricien en meer

Heeft u een elektricien in nodig Amsterdam Noord? Dan kunt u terecht bij FSI Elektro. Wij helpen bedrijven en particulieren met alle onderdelen van de elektrotechniek. Zo kunnen wij u onder andere van dienst zijn met:

  • Elektrotechnische diensten
  • Data- en telecommunicatie
  • Elektronische beveiliging
  • Inspecties en keuringen
  • Oplossen stroomstoring

Elektrotechnische diensten

Wij kunnen u helpen met alle elektra in en rondom uw woning en bedrijf, zoals: domotica of een kookplaat aansluiten, krachtstroom of een perilex aanleggen, een aardlekschakelaar vervangen, een renovatie van uw elektra en vele andere zaken.

Data- en telecommunicatie

Online werken, Facebook en vele andere toepassingen, zonder data-netwerk is het allemaal niet mogelijk. Als allround elektricien, leggen we in Amsterdam Centrum graag een snel, veilig en betrouwbaar netwerk voor u aan. Ook het uitbreiden van een bestaand netwerk is mogelijk.

Data- en telecommunicatie

Facebook, online werken of in de cloud: het is allemaal niet mogelijk zonder een betrouwbaar data- of telecomnetwerk. Ook hier kan onze elektricien u mee helpen in Amsterdam Noord. Wij leggen een veilig, snel en betrouwbaar netwerk voor u aan. Ook een bestaand netwerk uitbreiden behoort tot de opties.

Elektricien Noord-Amsterdam

Elektronische beveiliging

Wilt u uzelf en uw bedrijf betere beschermen tegen diefstal en vandalisme? Elektronische beveiliging is een uitstekende aanvulling op andere veiligheidsmaatregelen. Wij zorgen voor de plaatsing en installatie van alarmsystemen, camerabeveiliging en elektronische toegang.

Inspecties en keuringen

Zoekt u een professionele partij voor de keuring en inspectie van uw elektrische installatie(s)? Wij zijn een InstallQ gecertificeerd bedrijf en zijn bevoegd tot het uitvoeren van de wettelijk verplichte controles.

Oplossen stroomstoring

Met dank aan onze eigen storingsdienst, zijn wij dag en nacht bereikbaar. Zo hoeft u in Amsterdam Noord nooit lang te wachten tot onze elektricien voor de deur staat om het probleem te verhelpen. Een stroomstoring of problemen met uw bewakingssysteem, wij hebben het het probleem snel opgespoord en opgelost.

Waarom FSI Elektro?

Wie in Amsterdam Noord woont, kan altijd rekenen op de deskundigheid en service van onze elektricien. Ook kunt u altijd vertrouwen op:

  • Gekwalificeerd personeel
  • Ruime ervaring met alle aspecten van de elektrotechniek
  • 24/7 bereikbaar
  • Eigen storingsdienst
  • Marktconforme prijzen

Elektricien Amsterdam Noord nodig? Bel ons!

Neem gerust contact op wanneer u een elektricien in Amsterdam Noord nodig heeft, ook bij een stroomstoring. Gebruik ons contactformulier voor direct contact of bel ons via 020-8201581. Een vraag stellen? Dat kan via WhatsApp op 06-24790098.