Elektricien Diemen

Specialistische installaties aanleggen in Diemen

FSI-elektro is een specialistisch elektrotechnisch installatiebedrijf dat in Diemen is gevestigd. Bij ons kunt u terecht voor elektronische installaties in uw woning of bij uw bedrijf. Onze elektricien en elektromonteur zorgt ervoor dat de apparatuur op een efficiënte en veilige manier aangesloten wordt en wanneer u in uw groepenkast uitbreiding wilt, kunnen we daar ook voor zorgen. We installeren beveiligingssystemen, data- en telecomnetwerken, domotica en u kunt ons inschakelen wanneer er een stroomstoring is in uw huis in Diemen en omgeving.

Aanleggen van elektriciteit

De elektricien van FSI-elektro staat voor u klaar om elektriciteit aan te leggen, of u nu in een nieuwbouw huis woont of u uw huis of bedrijf wilt opknappen, onze elektromonteur zorgt voor vakkundig en goed installatiewerk. We leggen bijvoorbeeld bij data-en telecomnetwerken bij u aan, waarbij de kans op een stroomstoring zeer klein is. Dit kunnen we zowel bedraad als draadloos aanleggen in regio Diemen. Daarnaast krijgt u een verificatiecertificaat erbij van onze elektricien.

Beveiligingssystemen aanleggen

Voor het aansluiten van elektra in Diemen en omgeving, bent u bij ons aan het goede adres. U
kunt ons ook inschakelen voor elektriciteit aanleggen op het gebied van elektronische beveiliging. De elektronische beveiligingen leveren we onder de naam Security-center. Wat kunnen we voor u betekenen in regio Diemen?

  • We leggen draadloos en bedraad systemen aan
  • De aanleg gaat snel
  • We leveren ABUS-systemen
  • De alarmering kan via de telefoon of meldkamer

Elektricien Diemen

Storingen oplossen in Diemen

Wanneer u in uw huis of bedrijf in Diemen een storing heeft aan uw elektra, komt onze elektromonteur graag bij u langs. We hebben een 24-uursservicedienst, waarmee we voor u klaar staan wanneer dat nodig is. Ook zijn we aangesloten bij het landelijke storingsnummer 0900-elektricien (0900-3535874).

Hogere capaciteit voor stroomnetwerken

Heeft u een nieuwe keuken waarin een oven of kookplaat geïnstalleerd moet worden? Bij een 3-fasenaansluiting, oftewel krachtstroom, heeft de apparatuur meer capaciteit nodig dan bij een standaard aansluiting. Bij apparatuur met een hogere energiebehoefte heeft u een aansluiting nodig met krachtstroom. Wij sluiten dit graag voor u aan in omgeving van Diemen.

Comfort door elektrotechniek

Elektra heeft ervoor gezorgd dat er op het gebied van comfort veel is verbeterd. Met domotica (domestic en elektronica samengevoegd), kunt u bijvoorbeeld een centrale bedieningsunit in huis laten installeren door onze elektromonteur. Zo heeft u verlichting en elektrische apparaten op een paneel zitten en kunt u eenvoudig energie besparen.

Kwalitatief goede installaties

Wilt u een betrouwbaar en kwalitatief goede elektricien die de elektrotechnische installaties bij u thuis verzorgt, waarbij de kans op een stroomstoring uitermate klein is? Dan kunt u op ons elektrotechnische installatiebedrijf rekenen. Voor meer informatie kunt u bellen naar: 020-8201581 of 06-24790098 (WhatsApp). In Diemen en omgeving is FSI-elektro de ideale partner voor elektrotechnische installaties.

BEL GRATIS