Elektricien Eemnes

Elektrotechniek installatie

In de omgeving van Eemnes vindt u de ideale onderneming op het gebied van elektriciteit aanleggen, inspecties voor elektra, keuringen en het inschakelen bij storingen aan domotica (samenvoeging van elektronica en domestic).

Vakkundig installatiebedrijf in regio Eemnes

FSI-elektro is een elektrotechniek installatiebedrijf voor de regio Eemnes. We zijn gevestigd in Diemen en werken voor zowel bedrijven als voor particulieren. Waarom is FSI-elektro een goede keuze als u een elektricien zoekt?

  • We werken veilig
  • Onze installaties zijn betrouwbaar
  • We werken goed en snel

Elektricien Eemnes

Inspecties bij bedrijven

Bedrijven moeten volgens de wetgeving regelmatig hun elektra laten inspecteren. FSI-elektro verzorgt deze inspecties in Eemnes en omstreken. Dus wilt u een bedrijfsbezoek plannen voor uw onderneming? Dan kunt u bij ons terecht.

Uitbreiding groepenkasten

Wilt u in uw huis in regio Eemnes de groepenkast uitbreiden? De elektricien van ons bedrijf staat voor u klaar om meer aansluitingen en groepen aan te leggen. Ook wanneer de elektromonteur van ons een eventuele verzwaring van de hoofdaansluiting moet verzorgen, dat kunt u op ons rekenen. We zorgen voor voldoende uitbreiding.

Licht- en krachtinstallaties in regio Eemnes

De elektrotechniek in huis en bedrijf in Eemnes en omgeving is door de jaren heen veranderd. De aardlekschakelaar is bijvoorbeeld één van de sterk verbeterde veiligheidsvoorzieningen. Deze vorm van elektrotechniek is standaard in ieder nieuw huis te vinden. Daarnaast is er op het gebied van comfort ook een nieuwe ontwikkeling op gang gekomen. Onder domotica kunnen veel oplossingen gerealiseerd worden. Bijvoorbeeld een centrale bedieningsplaats voor elektra en verlichting.

Aansluiting kookplaten

We maken bij u in huis in regio Eemnes de juiste verbindingen en onze elektromonteur werkt snel en professioneel met elektriciteit aanleggen. Wanneer uw kookplaten en ovens aangesloten moeten worden, heeft u daar krachtstroom voor nodig in de meeste gevallen. We kunnen ervoor zorgen dat uw apparatuur goed en vakkundig aangesloten is.

Professionele installateurs

Voor zowel elektriciteit aanleggen, als installaties van beveiligingssystemen en het uitvoeren van keuringen, kunt u FSI-elektro inschakelen. We staan voor u klaar op het gebied van elektrotechniek en werken nauwkeurig en snel. Wanneer u meer wilt weten over ons bedrijf, kunt u telefonisch contact opnemen via: 020-8201581 of 06-24790098 (WhatsApp). We staan graag voor u klaar.
In Eemnes en omgeving zijn wij uw ideale oplossing voor al uw vragen over elektronische apparatuur en storingen.

BEL GRATIS