Elektricien Amsterdam Zuidoost

Elektricien Amsterdam Zuidoost | 24/7 bereikbaar

Bent u (met spoed) op zoek naar een elektricien in Amsterdam Zuidoost? Als particulier of bedrijf kunt u terecht bij FSI Elektro. Ons elektrotechnische bedrijf kan u helpen met onze elektrotechnische services, maar ook met andere diensten. Zo verzorgen we ook inspecties en keuringen van elektrische installaties, plaatsen we beveiligingssystemen en nog veel meer. Bovendien staat onze eigen storingsdienst 24/7 voor u klaar. Wilt u in Amsterdam Zuidoost gebruik maken van de diensten van onze elektricien? Neem vrijblijvend contact op.

Elektricien Amsterdam Zuidoost

Elektrotechnische services en meer

FSI Elektro is een betrouwbare elektricien die u als bedrijf of particulier in Amsterdam Zuidoost in kunt schakelen voor de volgende diensten:

  • Elektrotechnische diensten
  • Data- en telecommunicatie
  • Elektronische beveiliging
  • Inspecties en keuringen
  • Oplossen stroomstoring

Elektrotechnische diensten

Bij ons kunt u terecht voor alle elektrotechnische werkzaamheden binnen en rondom uw bedrijf en woning in Amsterdam Zuidoost. Denk hierbij aan: een elektrische kookplaat aansluiten, een aardlekschakelaar vervangen, krachtstroom of een perilex aanleggen of een volledige renovatie van uw elektra.

Data- en telecommunicatie

Samen werken in de cloud, online vergaderen en social media: de overeenkomst is dat u er een data- of telecommunicatie netwerk voor nodig heeft. Als erkend installateur kunnen we u van een snel en betrouwbaar netwerk voorzien. Ook het upgraden of uitbreiden van een bestaand netwerk is geen probleem voor de elektricien.

Elektronische beveiliging

Met de juiste elektronische beveiliging, is uw woning of bedrijf beter bestand tegen inbraak en vandalisme. Besteed dit gerust aan ons uit, want we zijn ook een expert in het ophangen en aansluiten van beveiligingscamera’s, het aansluiten van alarmsystemen en plaatsen van elektronische toegangsbeveiliging.

Elektricien Amsterdam Zuidoost

Inspecties en keuringen

Is het tijd voor de jaarlijkse inspectie van uw elektrische installatie(s)? Wij zijn als InstallQ gecertificeerd bedrijf bevoegd om deze wettelijke controles voor u uit te voeren.

Oplossen stroomstoring

Een stroomstoring of een spoedgeval in Amsterdam Zuidoost? Onze storingsdienst staat 24 uur per dag paraat om u zo snel mogelijk uit de brand te helpen. Onze elektricien heeft het probleem snel voor u opgelost.

FSI Elektro: erkend installateur

Vertrouw op de kennis en kunde van FSI Elektro, wanneer u een elektricien nodig heeft in Amsterdam Zuidoost. Dan kunt u ook nog eens rekenen op deze fijne voordelen:

  • Eigen storingsdienst
  • Ruime ervaring met alle aspecten van de elektrotechniek
  • Gekwalificeerd personeel
  • Marktconforme prijzen
  • 24/7 bereikbaar