Elektricien IJburg

Elektricien IJburg | InstallQ gecertificeerd

Heeft u behoefte aan de diensten van een elektricien in IJburg? Particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare elektricien, nemen contact op met FSI-elektro of het zusterbedrijf IJstroom. Wij zijn een erkend installateur en kunnen u helpen met elektrotechnische diensten, inspecties en keuringen, data- en telecommunicatienetwerken en elektronische beveiliging. Stroomstoring? Maak gebruik van onze eigen storingsdienst, deze is 7/7 van 08:00 tot 20:00 uur bereikbaar. Voor een elektricien in IJburg belt u ons vrijblijvend op 020-8201581.

Elektrotechniek IJburg

Dienstenpakket FSI Elektro

Wij bieden een breed dienstenpakket aan op het gebied van elektrotechniek en aanverwante services. Zowel bedrijven als particulieren in IJburg kunnen hiervan gebruik maken. Wat dacht u van:

  • Elektrotechnische diensten
  • Data- en telecommunicatie
  • Elektronische beveiliging
  • Inspecties en keuringen
  • Oplossen stroomstoring

Elektrotechnische diensten

Hulp nodig met elektra? Als gecertificeerd bedrijf kunnen wij u ongetwijfeld helpen. Bijvoorbeeld met het de renovatie van uw elektra. Maar ook voor het aanleggen van een perilex of krachtstroom, het verwisselen van de aardlekschakelaar of de groepenkast of het aansluiten van een kookplaat en vele andere zaken.

Data- en telecommunicatie

Online werken, uw favoriete streamen en het bedrijfsnetwerk in de lucht houden. Een betrouwbaar en toegankelijk netwerk is vandaag de dag onmisbaar. Wilt u er thuis of op de zaak in IJburg één laten aanleggen door onze elektricien? Bel ons dan vrijblijvend voor de mogelijkheden.

Elektronische beveiliging

Wilt u beter beveiligd zijn tegen inbraak, vandalisme en diefstal? Voorzie uw huis of bedrijf in IJburg dan van camerabeveiliging. Ook helpen wij u graag bij de aanleg van intercomsystemen.

Elektricien IJburg

Inspecties en keuringen

Bedrijven zijn wettelijk verplicht om hun installaties en elektrische apparatuur regelmatig te laten inspecteren en keuren. Als gecertificeerd bedrijf met het InstallQ keurmerk, voeren wij deze controles graag voor uit.

Oplossen stroomstoring

Is de stroom uitgevallen? Maak dan gebruik van onze storingsdienst om de stroomstoring te verhelpen. Deze is 7/7 van 08:00 to 20:00 uur bereikbaar. Maak in IJburg dus gerust gebruik van onze elektricien wanneer u deze nodig heeft.

Pluspunten FSI Elektro

Heeft u in IJburg en omgeving een elektricien nodig? Dan kunt u vertrouwen op onze services én op de onderstaande pluspunten.

  • Marktconforme prijzen
  • Gekwalificeerd personeel
  • 7/7 bereikbaar
  • Ruime ervaring met alle aspecten van de elektrotechniek
  • Eigen storingsdienst

Elektricien nodig? Gratis offerte.

Wilt u elektra laten aanleggen of vervangen door een elektricien? Of gebruik maken van één van onze andere diensten in IJburg? Gebruik ons contactformulier om direct contact op te nemen.  Of bel ons via 020-8201581.