Elektriciteit aanleggen

Elektriciteit aanleggen | Particulieren en bedrijven

Wilt u thuis of op de zaak elektriciteit laten aanleggen? FSI Elektro is een erkend installateur die bekend is met alle aspecten van de elektrotechniek. Of u nu een nieuwe groepenkast wilt, oude bedrading wilt laten vervangen, een nieuw pand wilt laten bedraden of elektriciteit wilt laten aanleggen in uw nieuwe aanbouw; als gecertificeerd bedrijf zorgen wij voor een veilig en betrouwbaar elektriciteitsnetwerk. Wilt u meer weten of een offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Elektriciteit aanleggen

Elektriciteit laten aanleggen

In zowel woningen als bedrijven, zijn veel elektrische apparaten te vinden. En die gebruiken allemaal stroom. Het is dan ook prettig om te beschikken over een veilige en betrouwbare stroomaansluiting en afnamepunten en verlichting op de plekken waar u deze nodig heeft. Veel voorkomende redenen om elektriciteit te laten aanleggen zijn dan ook:

  • Slechte bedrading
  • Verbouwing
  • Aanbouw
  • Tuinverlichting
  • Beveiligingssystemen

Wanneer elektra vervangen?

Wanneer dient u elektra te vervangen? Dat kan zijn wanneer uw elektra te oud is om de vraag bij te benen of omdat het gevaar op kortsluiting toeneemt. Er zijn een aantal signalen wanneer dit het geval is, zoals de leeftijd van het pand. Is dit meer dan 40 jaar oud? Dan is er mogelijk nog bedrading van aluminium aanwezig, die een grotere kans op brand met zich meebrengt.

Ook stoppen die er regelmatig uitspringen en het regelmatig krijgen van kleine schokjes bij het bedienen van een lichtschakelaar zijn een teken aan de wand. Dit betekent namelijk dat er mogelijk kortsluiting aan zit te komen. Wanneer u twijfelt of uw elektra moet worden vervangen, kies dan voor zekerheid en laat één van onze elektriciens langskomen voor een inspectie. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Laat elektriciteit aanleggen door gecertificeerd bedrijf

Het aanleggen van elektriciteit is gebonden aan strenge regels. Het is gevaarlijk en dus een klus die u het beste kunt overlaten aan een gecertificeerd bedrijf. FSI Elektro beschikt over het InstallQ keurmerk voor vakbekwame installatiebedrijven. We beschikken over deskundige elektriciens die helemaal up-to-date zijn.

Daarom FSI Elektro

Heeft u een betrouwbare elektricien nodig voor het aanleggen van elektriciteit? Wij kunnen u helpen! Daarbij profiteert u altijd van de volgende pluspunten:

  • Ruime ervaring met alle aspecten van de elektrotechniek
  • 24/7 bereikbaar
  • Gekwalificeerd personeel
  • Eigen storingsdienst
  • Marktconforme prijzen

Elektriciteit aanleggen

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u elektriciteit laten aanleggen door een gecertificeerd bedrijf? Neem gerust contact met ons op, dit is geheel vrijblijvend. Vul ons contactformulier in, bel ons op 020-8201581 Of stel een vraag via WhatsApp: 06-24790098.