Elektriciteit aanleggen

FSI-elektro: installaties en elektrotechniek

Voor de meest professionele en vakkundige elektriciens die uw elektriciteit aanleggen, kunt u bij FSI-elektro terecht. Ons bedrijf is gevestigd in Diemen en we bedienen dan ook de regio hieromheen. Het aanleggen van elektriciteit is een van onze grootste krachten. We zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektriciteit aanleggen. We helpen u dus graag verder met de aanleg van stroom en de werkzaamheden die hierbij komen kijken. Onze elektriciens hebben jarenlange kennis en ervaring en kunnen u daarom goed van dienst zijn.

Groepenkasten vervangen of uitbreiden

We zijn goed inzetbaar bij het vervangen of uitbreiden van de groepenkast in de meterkast. Het aanleggen van een extra groep kan ook een optie zijn, wanneer u bijvoorbeeld meer apparaten of grotere apparatuur heeft aangeschaft. Dan heeft uw groepenkast meer aansluitingen nodig en is er meer elektriciteit voor de apparaten noodzakelijk. Het aanleggen van een nieuwe groep gaat vaak gepaard met het aansluiten van krachtstroom. Heeft u een inductiekookplaat die geïnstalleerd moet worden of wilt u een sauna in uw badkamer laten installeren? Bij elektriciteit aanleggen is dat iets om rekening mee te houden. De aansluiting heeft meer vermogen nodig. De elektriciteit die normaal gesproken aangelegd wordt, verschilt van krachtstroom.

  • Elektriciteit heeft 1-fasenaansluitingen
  • Krachtstroom heeft drie spanningsdraden in plaats van één
  • Krachtstroom heet ook wel: 3-fasenaansluiting

Elektriciteit aanleggen

Professioneel elektriciteitsvoorzieningen aanleggen

Het aanleggen van elektriciteit doen we voor zowel bedrijven als particulieren. Ook werken we binnen en buitenshuis. Naast het aanleggen van elektra, komen we ook langs als er storingen zijn in de elektra-aanleg. We hebben een storingsdienst die 24 uur per dag beschikbaar is. Daarmee staan we voor u klaar om spoedgevallen en storingen te verhelpen. Ons bedrijf is aangesloten bij het landelijke storingsnummer: 0900-elektricien oftewel: 0900-3535874. De elektromonteurs van FSI-elektro klaren de klus graag voor u. Stroom aanleggen of omleggen gebeurt bij ons alleen door gekwalificeerde en vakkundige monteurs. Zo weet u zeker dat de elektriciteitsvoorzieningen die we in uw huis of bedrijfspanden aanleggen betrouwbaar en veilig zijn. Heeft u meer vragen over onze diensten of over één specifiek onderwerp? Neem dan gerust contact op met FSI-elektro, via een van de telefoonnummers: 020-8201581 of 06-24790098 (WhatsApp). Elektriciteit aanleggen, keuringen uitvoeren, inspecties doen en storingen oplossen; we staan voor u klaar als elektrotechnisch installatiebedrijf in regio Diemen.

BEL GRATIS