Elektromonteur

Elektromonteur

Heeft u een elektromonteur nodig? Dan kunt u terecht bij FSI-elektro. Wij zijn een erkend installateur voor zowel bedrijven als particulieren. Doordat we ervaring hebben met alle aspecten van de elektrotechniek, leveren wij niet alleen elektrotechnische diensten, maar ook: camera-beveiliging, data-netwerken (aanleg en uitbreiding) en doen we keuringen en inspecties van elektrische installaties en apparatuur. Last van een stroomstoring? Onze eigen storingsdienst is 7/7 bereikbaar (van 8-8) Bel dus gerust wanneer u een elektromonteur nodig heeft.

Elektromonteur

Allround elektromonteur

Heeft u hulp nodig bij een elektrotechnische klus? Dan kan FSI Elektro u helpen. Als elektromonteur helpen wij iedereen (particulieren en bedrijven) met onze services op het gebied van de elektrotechniek. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

  • Elektrotechnische diensten
  • Data- en telecommunicatie
  • Elektronische beveiliging
  • Inspecties en keuringen
  • Oplossen stroomstoring

Elektrotechnische diensten

Als elektromonteur helpen wij u graag met alle elektra in en rondom uw bedrijf en/of woning. Krachtstroom of een perilex aanleggen, het vervangen van de groepenkast of de aardlekschakelaar, een renovatie van de elektra of een kookplaat aansluiten: wij zorgen dat het in orde komt!

Data- en telecommunicatie

Data neem een steeds prominentere plek in onze samenleving in, zowel zakelijk als privé. Wilt u een snel en betrouwbaar data- en telecommunicatie netwerk? Wij leggen het graag voor u aan. Ook het upgraden van de capaciteit of snelheid van een bestaand netwerk is mogelijk.

camera-beveiliging

Wilt u uw bedrijf of woning beter beveiligen tegen inbraak, diefstal en vandalisme? Laat dan camera-beveiliging plaatsen. Wij kunnen u ook van dienst zijn met de aanleg van intercomsystemen.

Elektromonteur

Inspecties en keuringen

Als InstallQ gecertificeerd bedrijf voeren wij ook periodieke keuringen en inspecties uit.
Beschikt u als bedrijf over elektronische installaties en apparatuur? Dan bent u wettelijk verplicht om deze periodiek te laten keuren en inspecteren. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Oplossen stroomstoring

Maak bij een stroomstoring en spoedgevallen met elektra gebruik van onze storingsdienst. Deze is 7/7 beschikbaar van 8:00 tot 20:00 uur.

FSI Elektro: betrouwbare elektricien

Voor alle klussen op het gebied van elektra en meer, neemt u contact op met de elektromonteur van FS-elektro. Dan bent u niet alleen verzekerd van een goede oplossing, maar ook van deze aantrekkelijke extra’s:

  • Eigen storingsdienst
  • Marktconforme prijzen
  • 7/7 bereikbaar
  • Ruime ervaring met alle aspecten van de elektrotechniek
  • Gekwalificeerd personeel

Elektromonteur nodig? Bel vrijblijvend.

Zoekt u een elektromonteur voor een elektrotechnische klus? Heeft u de hulp van onze storingsdienst nodig? Of wilt u een offerte? Gebruik dan ons contactformulier of bel 020-8201581.