Elektromonteur

Vakmanschap voor elektrotechniek

Heeft u een echte vakman nodig met veel kennis van en ervaring op het gebied van elektriciteit; een elektromonteur van FSI-elektro is dan erg geschikt. Ons bedrijf is gevestigd in Diemen. Onze elektromonteur werkt graag voor u in de omgeving van Diemen. We verzorgen keuringen en inspecties bij bedrijven die met elektrotechnische apparaten werken. Ook kunt u onze elektromonteur inschakelen bij installaties van kookplaten beveiligingssystemen en diverse andere soorten elektra.

Elektrotechnisch installatiebedrijf van kwaliteit

De installatie van elektrotechniek is de specialiteit van onze elektromonteur. Zo leggen we bij u data- en telecomnetwerken veilig aan. Dit kan zowel draadloos als draadgebonden. Als u ons inschakelt, krijgt u ook een verificatie-certificaat. Wanneer u een grotere capaciteit aan stroom nodig heeft dan bij een standaard aansluiting, dan kan de elektromonteur u ook verder helpen. We kunnen bij u thuis of bij uw bedrijf krachtstroom aansluiten, zodat u 3-fasenaansluitingen kunt inzetten bij uw apparatuur. Krachtstroom is nodig bij bijvoorbeeld:

  • Jacuzzi’s
  • Sauna’s
  • Elektrische warmtepompen
  • Elektrische kookapparatuur

Elektromonteur

Veilige elektronische beveiliging

Onze elektromonteur zet ook snel en gemakkelijk uw beveiligingssysteem in elkaar. Deze elektronische beveiliging is een goede aanvulling op mechanische systemen. De elektromonteur legt zowel draadloos als bedraad aan. De alarmering wordt naar de mobiele telefoon of de meldkamer geschakeld. Onze systemen zijn van ABUS, de grote leverancier van onder meer mechanische beveiliging en fietssloten. De elektronische beveiligingen die de elektromonteur installeert, zijn onder de naam Security-center bekend. Het draadloze systeem heet Secvest. De draadgebonden versie heet Terxon. Daarnaast bieden we videobewakingssystemen aan ter installatie. Hierbij kunt u kiezen voor de Eyseo-cameraproducten en de bijbehorende Eytron digitale recorders.

Oplossen van storingen

Ook wanneer er storingen zijn in huis of bij uw bedrijf, kunt u ons bellen. We staan voor spoedgevallen en storingen klaar met onze 24-uursservicedienst. Daarnaast zijn we aangesloten bij het landelijke storingsnummer 0900-elektricien (0900-3535874). Wij lossen de storingen graag voor u op. U kunt ons gelijk aan het werk zetten, wanneer u een extra groepenkast wilt hebben of wanneer we datasystemen kunnen installeren. Wilt u meer weten over ons en onze dienstverlening? Bel dan naar: 020-8201581 of 06-24790098 (WhatsApp) en wij vertellen u meer over onze zaak en het ondernemen er rondom heen. De elektromonteur van FSI-elektro is er voor al uw klussen en vragen voor elektrotechniek, storingen, keuringen en inspecties.

BEL GRATIS