Elektrotechnisch installatiebedrijf

Elektrotechniek met kwaliteit

Professionele keuringen en inspecties, een goede storingsdienst en kwalitatief hoge installaties; ons elektrotechnisch installatiebedrijf is er voor al uw vragen op het gebied van elektrotechniek. Ons installatiebedrijf zorgt voor vakkundige aansluitingen, het aanleggen van beveiligingssystemen en andere elektrotechnische oplossingen.

FSI-elektro: elektrotechnisch installatiebedrijf

Wanneer u nieuwe apparatuur heeft en dit wilt laten installeren, kunt u goed bij ons installatiebedrijf terecht. We installeren op het elektrotechnisch gebied veel verschillende soorten apparaten zoals kookplaten, ovens, beveiligingssystemen en licht- en krachtinstallaties. Heeft u net een nieuw huis gekocht en wilt u daarin de aansluitingen laten aanpassen? Dan kunt u ook goed terecht bij ons installatiebedrijf. Wanneer er nieuwe of meer aansluitingen nodig zijn, veranderen we in de groepenkasten het aantal groepen voor u. We berekenen graag voor u of uw huidige meterkast nog voldoende aankan of dat u een uitbreiding nodig heeft. Daarnaast kunnen we de aanvraag doen om de hoofdaansluiting te laten verzwaren.

Elektrotechnisch installatiebedrijf

De elektrotechnische aansluitingen en verbindingen

Elektrotechnisch apparatuur aansluiten is ons vakgebied. We zorgen ervoor dat de aansluitingen altijd op een veilige en vlotte manier gebeuren. Wilt u kookplaten op een 3-fasengroep laten aansluiten? Dan kunnen wij u verder helpen. Apparaten die meer capaciteit vragen dan de normale aansluiting, hebben krachtstroom nodig. Vaak zit er standaard een aansluiting van 1-fase in huis, maar het elektrotechnisch installatiebedrijf FSI-elektro kan dit voor u omzetten naar krachtstroom.

Vakmanschap bij ons installatiebedrijf

Voor ons elektrotechnisch bedrijf is vakmanschap een belangrijk uitgangspunt. We leveren kwaliteit en komen graag bij u langs om de installaties op een professionele manier aan te pakken. Het aanleggen van beveiligingssystemen is een voorbeeld daarvan. Elektronische beveiliging is een goede aanvulling op mechanische voorzieningen. We leggen de systemen zowel draadloos als bekabeld aan in uw huis of bij uw bedrijfspand. De alarmering hiervan kan naar de meldkamer of naar uw telefoon. We werken met systemen van ABUS. Elektrotechnisch gezien is dit een betrouwbare leverancier en het merk is ook bekend van de fietssloten. De beveiligingen zijn aan de naam Security-center te herkennen. Het systeem met kabels is Terxon en het systeem dat draadloos is, heet Secvest. Wilt u het vakmanschap van ons installatiebedrijf zelf ook ervaren? Neem dan contact op met ons via: 020-8201581 of 06-24790098 (WhatsApp). Elektrotechnisch installatiebedrijf FSI-elektro biedt vakkundig en professioneel personeel en snel en goed afgeleverd werk bij u thuis of bij uw bedrijf.

BEL GRATIS