Elektrotechnisch installatiebedrijf

Elektrotechnisch installatiebedrijf

Bent u op zoek naar een elektrotechnisch installatiebedrijf? FSI-elektro is een erkend installateur en heeft ervaring met alle aspecten van de elektrotechniek. Zowel bedrijven als particulieren kunnen gebruikmaken van onze elektrotechnische diensten en services op het gebied van keuringen, camerabeveiliging en data- en telecommunicatie. Ook bij een stroomstoring kunt u bij ons terecht. Onze storingsdienst is 7/7 bereikbaar (van 8-8). Neem gerust contact op voor een betrouwbare elektricien van een elektrotechnisch installatiebedrijf.

Elektrotechnisch installatiebedrijf

Diensten elektrotechnisch installatiebedrijf

Elektrotechnisch installatiebedrijf FSI-elektro biedt services op elektrotechnisch gebied en meer. Zowel particulieren als bedrijven kunnen hiervan gebruik maken. Ons dienstenpakket bestaat uit:

  • Elektrotechnische diensten
  • Data- en telecommunicatie
  • Camerabeveiliging
  • Inspecties en keuringen
  • Oplossen stroomstoring

Elektrotechnische diensten

Bij ons kunt u terecht voor een waaier aan elektrotechnische diensten. Zo kan ons elektrotechnisch installatiebedrijf u onder andere helpen wanneer u: een perilex wilt laten aanleggen of krachtstroom, bij de renovatie van uw elektra, een kapotte aardlekschakelaar en wanneer u een kookplaat wilt aansluiten.

Data- en telecommunicatie

Data- en telecommunicatie zijn onmisbaar geworden in onze moderne maatschappij. Wilt u altijd en overal bij uw data kunnen? Of het nu voor werk is of ontspanning: een betrouwbaar netwerk is een must. Wilt u een netwerk aan laten leggen? Of uw bestaande netwerk uitbreiden of sneller maken? Dat regelen wij voor u!

Camerabeveiliging

Met camera-beveiliging is uw woning of pand nog beter beveiligd. Zo geeft u vandalen en inbrekers geen kans. Met beveiligingscamera’s, intercomsystemen en elektronische toegang-systemen  zorgen we voor meer veiligheid.

Elektrotechnisch installatiebedrijf

Inspecties en keuringen

Zoekt u een gecertificeerd bedrijf voor het uitvoeren van de wettelijk verplichte inspecties en periodieke controles aan uw elektrische installaties en materieel? Wij dragen het InstallQ keurmerk voor vakbekwame installatiebedrijven. Bel gerust voor meer informatie.

Oplossen stroomstoring

Voor problemen met elektra of een stroomstoring, belt u de storingsdienst van ons elektrotechnisch installatiebedrijf. Deze is 7/7 (van 8-8) bereikbaar en helpt u snel.

Waarom FSI Elektro?

Voor de hulp een gerenommeerd elektrotechnisch installatiebedrijf neemt u contact met ons op. Wij helpen u graag met onze elektrotechnische diensten of één van onze andere services. Bovendien kunt u altijd rekenen op deze fijne voordelen:

  • Marktconforme prijzen
  • Eigen storingsdienst
  • 7/7 bereikbaar
  • Ruime ervaring met alle aspecten van de elektrotechniek
  • Gekwalificeerd personeel

Elektrotechnisch installatiebedrijf nodig? Bel ons

Op zoek naar een elektrotechnisch installatiebedrijf voor een elektrotechnische klus? Of is er sprake van een stroomstoring? Neem vrijblijvend contact op. Gebruik hiervoor ons contactformulier of bel 020-8201581.