Elektricien Hoofddorp

Licht- en krachtinstallaties

De elektrotechniek in huis en bedrijven installeren in regio Hoofddorp is de specialiteit van FSI-elektro. De elektrische voorzieningen aanleggen, storingen oplossen, keuringen en installaties; u kunt bij ons terecht voor al uw vragen. We integreren technologie en diensten met domotica, breiden uw groepenkast uit en zorgen ervoor dat er krachtstroom aangesloten kan worden in uw woning of bedrijf in omgeving Hoofddorp.

Keuringen en inspecties in regio Hoofddorp

Wanneer u in een bedrijf werkt met veel elektrische apparatuur, bent u verplicht om uw apparaten regelmatig te laten keuren, zoals staat aangegeven in de Nederlandse veiligheidsnorm NEN 3140. FSI-elektro verzorgt de keuringen voor uw bedrijf in Hoofddorp en omgeving. Uw elektra moet ook regelmatig geïnspecteerd worden. Ook hiervoor staan we voor u klaar.

Groepenkasten vervangen of uitbreiden

Bent u van plan om meer apparaten in uw keuken aan te sluiten? Of wilt u de badkamer uitbreiden met een jacuzzi of een sauna? Wanneer u meer apparatuur wilt aansluiten, heeft u ook meer groepen nodig in de groepenkast in de meterkast. We verzorgen in Hoofddorp en omgeving voor u:

  • Een berekening van de uitbreiding
  • Groepenkast vervangen
  • Aanvraag voor eventuele verzwaring van hoofdaansluiting

Elektricien Hoofddorp

Elektriciteitsaansluitingen

Elektriciteit aanleggen is één van onze specialisaties. Voor de apparaten die meer energie nodig hebben, kunnen we voor u krachtstroom aanleggen. Dit betekent dat onze elektricien een 3-fasenaansluiting aanlegt bij u thuis in regio Hoofddorp. Met krachtstroom heeft uw elektriciteitsaansluiting een krachtiger vermogen en kunt u meer en grotere apparaten aansluiten in huis of bij uw bedrijf.

Beveiliging door elektrotechniek

Heeft u een beveiligingssysteem nodig in uw woning of bij uw bedrijf in regio Hoofddorp? We leggen graag beveiligingssystemen bij u aan. Elektra aansluiten is onze belangrijkste taak en dat doen we dan ook heel vakkundig en snel. De systemen zijn zowel bedraad als draadloos aan te leggen en de alarmering van het beveiligingssysteem is door te schakelen naar uw eigen mobiele telefoon of naar een meldkamer in regio Hoofddorp. We leveren systemen van ABUS. Dit is de grote leverancier van mechanische beveiliging en van de fietssloten. Onze elektromonteur zorgt ervoor dat het systeem goed geïnstalleerd wordt. De elektronische beveiligingen leveren we onder de naam Security-center. Het draadgebonden systeem heet Texon en het draadloze systeem is Secvest.

Installatie op maat

Of we nu elektriciteit aanleggen, keuringen uitvoeren of dat u onze elektromonteur inschakelt voor de inspectie; we bieden installaties op maat aan en kunnen u helpen bij elektra aanleggen. Voor meer informatie kunt u bellen met: 020-8201581 of 06-24790098 (WhatsApp). FSI-elektro in regio Hoofddorp zorgt ervoor dat uw installatiewerk af komt.

BEL GRATIS