Stroomstoring

Stroomstoring

Heeft u last van een stroomstoring? Dat geeft vaak groot ongemak. U kunt niet (thuis)werken, de ijskast ontdooit, er is geen WiFi meer én u heeft geen licht: eigenlijk bent u volledig onthand. Dat wilt u natuurlijk zo snel mogelijk hebben opgelost. FSI Elektra is een erkend elektricien met een eigen storingsdienst, die 24/7 bereikbaar is. Zowel particulieren als bedrijven kunnen hiervan gebruik maken. Neem bij een stroomstoring dus snel contact met ons op. Dan staan we voor u het weet voor uw deur om het probleem op te lossen.

Stroomstoring

Wat is een stroomstoring

Storing aan uw elektra kan verschillende oorzaken hebben: blikseminslag, een storing aan het elektriciteitsnetwerk, maar ook ook kortsluiting door een defect aan een elektrisch apparaat. De stroom wordt dan uitgeschakeld om te voorkomen dat er gevaarlijke situaties zoals brand ontstaan. Pas nadat de stroomstoring is verholpen of nadat u de stekker van het defecte apparaat uit het stopcontact hebt getrokken, kunt u weer stroom gebruiken.

Wat doen bij storing elektra?

Als de stroom ’s avonds uitvalt, is het altijd handig een zaklamp paraat te hebben. Niets is zo lastig als op de tast naar de meterkast. Ook een aantal kaarsen om uw huis in de stroomloze periode te verlichten is aan te raden. Wij raden af om zelf aan de elektra te gaan klussen. Laat dit over aan een gecertificeerd bedrijf. Wat u wel kunt doen is even een kijkje nemen in de meterkast en de onderstaande stappen volgen.

Stappenplan bij stroomstoring

Doorloop de onderstaande stappen om te kijken of u zelf de elektra storing op kunt lossen. Wij zijn niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen. Durft u dit niet aan? Neem dan direct contact op met onze storingsdienst. Deze is 24/7 bereikbaar.

 1. Staat de aardlekschakelaar naar beneden? Schakel dan alle groepen uit.
 2. Zet dan de aardlekschakelaar weer omhoog en schakel de groepen één voor één weer in. Wanneer de stroom uitvalt, weet u in welke groep het probleem zit.
 3. Trek nu alle stekkers uit het stopcontact van de groep met het defect.
 4. Zet de stroom weer aan en plaats de stekkers één voor één weer terug. Vergeet ook de lichtschakelaars niet.
 5. Valt de stroom weer uit? Dan heeft u de boosdoener te pakken.
 6. Laat dit apparaat uit het stopcontact en de stroomstoring is verholpen

Waarom FSI Elektro?

Heeft u een betrouwbare elektricien nodig voor het oplossen van een stroomstoring? Wij zijn een erkend installateur die beschikt over het InstallQ keurmerk voor vakbekwame installatiebedrijven. De pluspunten van FSI Elektro:

 • Ruime ervaring met alle aspecten van de elektrotechniek
 • 24/7 bereikbaar
 • Gekwalificeerd personeel
 • Eigen storingsdienst
 • Marktconforme prijzen

Storing elektra

Storing elektra? Bel ons 24/7.

Heeft u last van een stroomstoring, dan kunt u 24/7 contact met ons opnemen. Gebruik hiervoor ons contactformulier, bel ons op 020-8201581 of gebruik onze WhatsApp 06-24790098.