Stroomstoring

De missie van FSI-elektro

Onze missie is om goede, betrouwbare en vakkundige elektrotechnische installaties te maken en wanneer u een stroomstoring in huis of in uw bedrijfspand heeft, kunt u ons altijd bereiken om de stroomstoring te komen verhelpen. Wij zijn FSI-elektro, het elektrotechnische installatiebedrijf in Diemen en we staan voor u klaar om diverse soorten elektra te installeren en waar nodig te keuren, inspecteren en onderhouden.

Storingen in de groepenkast

De stroom komt de woning of het bedrijf binnen via de meterkast, van daaruit wordt de stroom in de groepenkast verdeeld over de rest van het pand. De hoofdschakelaar die ook in de meterkast zit, zorgt ervoor dat tijdens een stroomstoring met een schakelaar de hele toevoer van stroom onderbroken is. Het is aan te raden om een hoofdschakelaar in uw meterkast te installeren, dat doen wij uiteraard graag voor u. Zo voorkomt u een stroomstoring in uw eigen meterkast.

De voordelen van FSI-elektro

De medewerkers van FSI-elektro zijn onder meer inzetbaar wanneer er een stroomstoring optreedt in uw meterkast. Ons personeel is niet alleen betrouwbaar en vakkundig, maar ook:

  • Snel in het werk
  • Leveren werk op maat
  • Zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Stroomstoring

Het verhelpen van storingen

Mocht u een stroomstoring krijgen in huis, dan kunt u bij ons 24 uur per dag terecht. We hebben voor storingen en spoedgevallen namelijk een 24-uursservicedienst opgezet. We zijn ook aangesloten bij het landelijke storingsnummer 0900-elektricien (0900-3535874).

Zelf de stroomstoring oplossen?

Wanneer u over enige technische kennis beschikt, kunt u soms ook zelf bepalen in welk deel van de installatie de stroomstoring zit. We hebben voor u een stappenplan gemaakt voor wanneer de aardlekschakelaar uitslaat. We zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van het uitvoeren van deze stappen. Allereerst schakelt u alle groepen uit die bij de aardlekschakelaar horen. Wanneer u niet weet welke groepen hierbij horen, schakel dan alle groepen uit. Schakel de aardlekschakelaar weer in. Vervolgens schakelt u beurtelings de groepen weer in. Wanneer de aardlekschakelaar uitslaat, weet u welke groep de storing geeft. Schakel deze groep uit en doe de aardlekschakelaar weer aan. Ook alle goede groepen kunnen dan weer omgezet worden. De apparatuur die op de defecte groep werkt, zal het niet doen. Haal de stekkers uit het stopcontact en probeer een voor een de stekkers. Zo merkt u aan welk apparaat het lag. Slaat de schakelaar nog steeds uit? Probeer dan eens de verlichtingsschakelaars om te zetten. Mocht u vragen hebben, dan kunt ons bellen op: 020-8201581 of 06-24790098 (WhatsApp). FSI-elektro verhelpt een stroomstoring snel.

BEL GRATIS